Nieuwbouw-Kloosterakker, Assen

Binnenkort in verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Nieuwbouw-Kloosterakker

  • Assen
De volgende fase van Kloosterveen: Kloosterakker!

De gemeente Assen en andere partijen zijn bezig met de voorbereidingen voor Kloosterakker, de volgende fase van nieuwbouwwijk Kloosterveen aan de westrand van Assen.

Kloosterakker beslaat ongeveer de helft van het gebied tussen het Domeinpad en de Drentse Hoofdvaart ten westen van de bestaande woningbouw in Kloosterhage en Kloosterkade. Er komen (veilige) fietsverbindingen naar het winkelcentrum Kloosterveste en richting scholen.

In Kloosterakker is ruimte voor circa 500 woningen, variërend van vrijstaande woningen tot twee-onder-één-kap- en rijwoningen. Er komen kavels beschikbaar voor zowel projectmatige woningbouw als voor de particulier uitgifte. Details zijn op dit moment nog niet bekend.

De ontwikkeling van dit gebied heeft enige vertraging opgelopen door onder andere de stikstofproblematiek. Half oktober dit jaar werd bekend dat door het maken van afspraken tussen de gemeente, provincie en enkele natuurorganisaties deze ontstane impasse is doorbroken.

Geïnteresseerd? Abonneer u op de nieuwsbrief en laat uw woonwensen achter!

Wilt u geheel ontzorgd worden bij de bouw van een woning op een kavel in Kloosterakker? De Woonwensfabriek heeft met haar bouwpartners al vele honderden droomhuizen op maat tot volle tevredenheid van haar klanten gerealiseerd, waaronder al bijna 300 woningen in eerdere fasen van Kloosterveen.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Aletta Jacobsrotonde
158 m
Bushalte Domeinpad
344 m
Bushalte Polweg
575 m
Bushalte Kloosterbrug
620 m
Bushalte Hildegard van Bingenweg
715 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
GBS De Parel
372 m
Het Buitenkrijt
398 m
De Kloostertuin
469 m
OBS Kloosterveen
538 m
W.A. van Lieflandschool
2.02 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Kruidvat
242 m
Hema
242 m
Albert Heijn
471 m
Etos
475 m
ING Bank
523 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Themmen
2.87 km
Kring Apotheek Karsten
3.7 km
Atik
4 km
Escura Apotheek de Peeleres
4.12 km
Escura Apotheek Vredeveld
4.93 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Lamberink Makelaars & Adviseurs

Assen