Koopprijs

Van € 249.500 - € 290.000 vrij op naam

Aantal woningen

2 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

100 m2 tot 200 m2
Type woonhuis
Landhuis
Woningsoort
Vrijstaand

Omschrijving

NOOITGEDACHT | BIJZONDER THUIS IN DE NATUUR

Binnenkort in verkoop: de 4 laatste Boskavels (31 tot en met 34): wonen in het bos (kaveloppervlaktes tussen ca. 894 m2 en 1.275 m2, indicatie koopsommen tussen €201.500,- en €258.300,-). Schrijf u alvast in voor de nieuwsbrief van de kavels in Nooitgedacht via de projectpagina op NieuwWonenDrenthe (nieuwwonendrenthe.nl/nieuwbouw/nooitgedacht/nooitgedacht/1900), dan houden wij u op de hoogte!

De inschrijving voor de laatste drie Eskavels is inmiddels gesloten.

De groene woonwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen. Vanaf de N33 zijn er (snelle)busverbindingen met Assen, Emmen en Groningen.

Eskavels | Exclusieve en ruime Eskavels. Deze kavels hebben een gunstige ligging aan de rand van Nooitgedacht, grenzen aan het fraaie fietspad naar Rolde. De boswallen aan de rand van de kavels zorgen voor een groene omgeving. U kunt een prachtige royale woning bouwen op deze plek. De kavels zijn zeer ruim met een oppervlakte van ca. 1.200 m².

Procedure:

Indien u een kavel voorlopig reserveert wordt er een eerste, oriënterend gesprek voor u ingepland. Uiterlijk twee weken na dit gesprek beslist u of u overgaat tot een reservering van 4 maanden tegen betaling van een reserveringsvergoeding van €500,- aan de gemeente. De reserveringsperiode gaat in op de 1e van de maand volgend op uw besluit tot reservering. Indien u overgaat tot aankoop van de bouwkavel worden de reserveringskosten verrekend bij het passeren van de akte bij de notaris. Na deze reserveringsperiode kunt u de kavel nog voor maximaal 12 maanden onder optie houden tegen betaling van een optierente van 1/12 van 2% van de kavel koopsom per maand. Tijdens deze optieperiode kunt u al uw bouw- en financiële zaken regelen. Meer informatie over de reserverings- en optieregeling, het bestemmingsplan en alle andere belangrijke zaken kunt u downloaden via de website nooitgedachtrolde.nl.

Tijdens het oriëntatie- en aankoopproces is onze ervaren nieuwbouwadviseur u graag van dienst met ondersteuning en advies. Zodra u tot koop over wilt gaan maken wij zo spoedig mogelijk de koopovereenkomst voor u op, welke u zowel bij ons op kantoor als thuis (desgewenst tijdens een (video)belafspraak) kunt tekenen.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Nooitgedacht? Schrijf je via de website in voor de nieuwsbrief.


Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees verder...
Bnr. Woningtype Prijs Reset
2 Eskavels - fase I € 249.500

Eskavels - fase I

Bouwnummer 2 - € 249.500

Verkocht

1.200 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

3 Eskavels - fase I € 249.500

Eskavels - fase I

Bouwnummer 3 - € 249.500

Onder optie

1.200 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Eskavels - fase I in het project Kavels in Nooitgedacht