Twee-onder-een kapwoning, Bouwnummer 35

Koopprijs

€ 299.500 vrij op naam

Woonoppervlakte

118 m2

Kaveloppervlak

324 m2

Omschrijving

In de vorige fases van het nieuwbouwproject de Melkweg zijn al meerdere twee-onder-een kapwoningen gerealiseerd/in aanbouw. Nu in deze laatste fase worden nog vier twee-onder-een kapwoningen aangeboden! Kies je voor de twee-onder-een kapwoning gelegen aan de Wrongel of kies je voor uitzicht op de Opsterlandse Compagnonsvaart?

De woningen worden duurzaam gebouwd. Zo zijn de woningen gasloos, goed geïsoleerd met bijvoorbeeld HR++ glas en op het dak liggen zonnepanelen. De woningen beschikken over een lucht-water warmtepomp voor de verwarming en voor warm tapwater. Op de begane grond wordt vloerverwarming aangebracht, terwijl de te verwarmen ruimtes op de verdieping zijn voorzien van radiatoren.

Daarnaast zijn er nog diverse indelingsvarianten mogelijk voor de woningen en worden deze woningen in basis opgeleverd met standaard sanitair en tegelwerk in de badkamer en het toilet.

Het nieuwbouwproject de Melkweg ligt op slechts 300 m. loopafstand van het gezellige winkelcentrum van Oosterwolde. Verder zijn in de nabije omgeving diverse voorzieningen te vinden zoals sportverenigingen, een huisartsenpraktijk, bibliotheek en diverse scholen (basisscholen en voortgezet onderwijs).

De Melkweg is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. De N381 en de N351 zijn snel te bereiken, waardoor de grotere plaatsen zoals Drachten (20 minuten), Wolvega (25 minuten) en Beilen (25 minuten) goed bereikbaar zijn. Ook met het openbaar vervoer is Oosterwolde goed bereikbaar. Oosterwolde heeft een busstation met verbindingen naar o.a. Assen, Drachten en Heerenveen.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 299.500 vrij op naam
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
2-onder-1-kap-woning
Bouwjaar
2021
Type dak
Dwarskap

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
118 m2
Perceeloppervlakte
324 m2
Inhoud
451 m3
Externe bergruimte
5 m2

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel en Zonnepanelen

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Gedeeltelijke vloerverwaring en Warmtepomp

Buitenruimte

Locatie
In centrum, In woonwijk en Aan vaarwater

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Openbaar parkeren

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Lamberink Makelaars & Adviseurs

Assen

De Melkweg

Is een ontwikkeling van:

Adelaars Vastgoedontwikkeling BV

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Twee-onder-een kapwoning in het project De Melkweg