Appartementen, Bouwnummer 23

Koopprijs

€ 299.500 vrij op naam

Woonoppervlakte

91 m2

Omschrijving

Start bouw van de appartementen gepland in 2021, oplevering 2022!

Met een uitzicht over het water ‘de Opsterlandse Compagnonsvaart’ is het heerlijk vertoeven in één van de vijf appartementen van het kleinschalige appartementencomplex ‘De Melkweg’.

Het appartementencomplex dankt haar naam aan het verleden. Op deze locatie was van 1887 tot 2004 een zuivelfabriek gevestigd. Nu is de locatie beter bekend als het nieuwbouwproject ‘De Melkweg’. Nieuwbouwproject De Melkweg kent een diversiteit aan woningen. Zo zijn er rijwoningen, twee-onder-een kapwoningen, klaverbladwoningen en deze appartementen!

De appartementen worden duurzaam gebouwd. Zo zijn de appartementen gasloos, zijn de appartementen goed geïsoleerd met bijvoorbeeld HR++ glas en op het dak liggen zonnepanelen. De appartementen beschikken over een lucht-water warmtepomp voor de (vloer)verwarming en voor warm tapwater.

Elk appartement is uniek. Zo is het mogelijk om op de begane grond te wonen met een terras, op de eerste verdieping met dakterras of in het penthouse op de tweede verdieping. Elk appartement heeft in basis een woonkamer met (half)open keuken, bijkeuken, badkamer, toilet en minimaal twee slaapkamers. Daarnaast zijn er diverse indelingsvarianten mogelijk en worden de appartementen opgeleverd met standaard sanitair en tegelwerk in de badkamer en het toilet.

De centrale entree is aan de achterzijde van het complex. Hier bevinden zich de postkasten, het bellentableau, de trapopgang en de lift. Ieder appartement krijgt een eigen houten berging en parkeren kan op eigen terrein, wel zo fijn! De tuin rondom wordt gezamenlijk eigendom.

Het gezellige winkelcentrum van Oosterwolde ligt op slechts 300 meter van de appartementen. Daarnaast zijn uitvalswegen naar de grotere plaatsen zoals Drachten, Beilen en Wolvega goed bereikbaar.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 299.500 vrij op naam
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Benedenwoning

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
1e woonlaag
Bouwjaar
2021
Overige details
Beschermd stads- of dorpsgezicht
Type dak
Samengesteld dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
91 m2
Inhoud
368 m3
Externe bergruimte
5 m2
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift en Zonnepanelen

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp

Buitenruimte

Locatie
In centrum, In woonwijk en Aan vaarwater

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Op eigen terrein

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Lamberink Makelaars & Adviseurs

Assen

De Melkweg

Is een ontwikkeling van:

Adelaars Vastgoedontwikkeling BV

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Appartementen in het project De Melkweg