Aantal woningen

4

Woonoppervlakte

155 m2

Inhoud

320 m3

Omschrijving

De voormalige kazerne aan de Beilerstraat is klaar voor een nieuwe toekomst.
Het markante gele marechausseecomplex met haar verspringende gebouwen, gevels, dakgoten en noklijnen is een prachtig voorbeeld van hoe kazernes in de jaren ’30 werden gebouwd. Na vele jaren van dankbaar gebruik krijgt het complex een nieuwe functie. (fase 1)

Fase 2 van het Kazernekwartier bestaat uit de verkoop van de karakteristieke loft en een nieuw appartementencomplex die gerealiseerd gaan worden.

8 RUIME APPARTEMENTEN
Ruime appartementen van circa 92 m2. De appartementen zijn voorzien van een royale woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer, keuken, balkon en bergingsruimte. Er kan een keuze gemaakt worden uit diverse indelingsvarianten.

4 ROYALE MAISONNETTES
Deze royale maisonnette hebben een woonoppervlakte van circa 155 m2 en zijn gekenmerkt met twee woonlagen. op de eerste woonlaag bevinden zich de ruime woonkamer met keuken, twee slaapkamers, een badkamer, balkon en ruime bergruimte. Op de tweede woonlaag bevindt zich een derde slaapkamer en een hobbyruimte.

1 LOFT
De uitstraling van de loft stamt uit het verleden. De loft werd vroeger gebruik als paardenstal voor de marechaussee. De loft heeft op de begane grond een gedeelte waar de bergingen van het appartementencomplex en de loft worden gerealiseerd. De begane grond is ook voorzien van de entree, een toilet, hobbyruimte bijkeuken en een trapopgang naar de verdieping. De verdieping van de loft is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, badkamer en een slaapkamer. Door de grote raampartijen in de woonkamer zal het als licht en ruimtelijk worden ervaren.

De voormalige kazerne staat aan de Beilerstraat vlakbij het Asserbos. Een achtertuin om van te dromen en een heerlijke omgeving voor een wandeling of fietstocht.

Een dagje uit, op bezoek bij vrienden of familie: via de uitstekende uitvalswegen ben je snel op weg. Het gezellige winkelcentrum van Assen ligt op fietsafstand, net als alle overige faciliteiten.

Benieuwd? Schrijf je in voor de nieuwsbrief op nieuwwonendrenthe.nl

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees verder...

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Appartement Maisonnette in het project Kazernekwartier fase 2

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.