Kloosterbos

Energiezuinig en gasloos, inclusief geïsoleerde berging.

Wonen in Kloosterbos

Het project bestaat totaal uit 36 woningen verdeeld in drie types: Bosrank, Bosanemoon en Bosnoot

Wonen aan de Bosrank!
Deze acht moderne twee-onder-een-kapwoningen aan de Bosrank zijn gasloos (!) en hebben een strakke uitstraling. In basis bestaan deze woningen uit 2,5 laag en door keuze uit verschillende gevelstenen is het straatbeeld speels en wisselend. Het platte dak geeft dat er overal in de woning volwaardige ruimte wordt benut. De woningen hebben een aangebouwde én geïsoleerde berging. Daarnaast wordt een warmtepomp en een warmte terugwin installatie geplaatst.

Wonen aan de Bosanemoon!
Deze acht ruime twee-onder-een-kapwoningen aan de Bosanemoon zijn geheel gasloos, volledig geïsoleerd en zeer energiezuinig! Er wordt een warmtepomp en een warmte terugwin installatie geplaatst. De woningen hebben een aangebouwde én geïsoleerde berging.

Wonen aan de Bosnoot!
Deze twee moderne, vrijstaande woningen aan de Bosnoot zijn gasloos (!) en hebben een strakke uitstraling. In basis bestaan deze woningen uit 2,5 laag. Het platte dak geeft dat er overal in de woning volwaardige ruimte wordt benut. De woningen hebben een aangebouwde én geïsoleerde berging. Daarnaast wordt er een warmtepomp en een warmte terugwin installatie geplaatst.

Voordelen van wonen in Kloosterbos:
- Wonen in Kloosterbos is energiezuinig en comfortabel wonen in een gezellige, dorpse buurt met alle voorzieningen bij de hand. De woningen voldoen aan de laatste eisen op het gebied van bouwen en milieu.

- 4 slaapkamers
Alle woningen in Kloosterbos hebben drie slaapkamers op de eerste verdieping en ruimte voor nog een of zelfs twee extra kamers op de tweede verdieping. Iedereen zijn eigen kamer, wel zo fijn!

-Duurzaamheid
Optimale isolatie, geheel gasloos en inclusief een warmte terugwin installatie.

-Robuuste architectuur
De woningen hebben een robuuste, stoere architectuur die opvalt door de vele fraaie details. Kijk bijvoorbeeld eens naar de variatie in het metselwerk tussen de kozijnen, de mooie betonranden en de subtiele horizontale accenten. De grote ramen zorgen voor een moderne uitstraling én lekker veel licht in huis. De gevels zijn opgetrokken uit gemêleerde, warme kleuren steen. En extra leuk; je mag zelf je favoriete steenkleur uitkiezen! De woningen worden afgebouwd met hoogwaardige materialen en zijn daardoor van een uitzonderlijke bouwkwaliteit.

*Aan de foto's kunnen geen rechten worden ontleend en zijn ter illustratie
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Verkoopinformatie type Bosrank


Download Brochure Bosrank
Brochure Bosrank

Verkoopinformatie type Bosnoot


Download Sfeertekeningen bnr 36
Sfeertekeningen bnr 36

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: