Rijwoning, Bouwnummer 21

Koopprijs

€ 300.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

126 m2

Kaveloppervlak

126 m2

Omschrijving

Binnen het project “Wonen in Kloosterakker” worden 8 rijwoningen, 16 twee-onder-één kapwoningen en 11 kavels aangeboden door Ter Steege Bouw Vastgoed.

‘Wonen in Kloosterakker’ wordt gerealiseerd in de nieuwste woonbuurt van Kloosterveen genaamd Kloosterakker. In Kloosterakker wordt duurzaam gebouwd en wordt mede door de groene opzet van de wijk een prachtige en fijne plek om te wonen. Maar er zijn meer voordelen verbonden aan deze mooie kindvriendelijke wijk, alle voorzieningen zoals winkels en scholen zijn in Kloosterveen in nabije omgeving.

Duurzaamheid staat voorop tijdens de bouw van deze ruime woningen. De woningen zijn volledig gasloos en voldoen mede daardoor aan de laatste BENG-Eisen. Wat inhoudt dat de woningen (bijna) energie neutraal zijn. De zonnepanelen zorgen voor genoeg energie, terwijl de warmtepomp en warmte-terugwininstallatie de woning op een milieuvriendelijke manier verwarmen en ventileren. Dit betekent duurzaam wonen, lagere energiekosten en meer wooncomfort!

De rijwoningen binnen het plan ‘Wonen in Kloosterakker’ hebben een woonoppervlakte van circa 114 tot circa 126 m2, staan op kavels van circa 126 tot 202 m2. De woningen worden opgeleverd inclusief sanitair!

Zie jij jezelf al wonen in één van deze acht stoere woningen?

Wat direct opvalt na binnenkomst, is de ruime woonkamer. En ook ideaal, standaard is de woning voorzien van een trapkast!

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich de technische ruimte, verder is deze verdieping helemaal naar eigen wens in te richten. De tweede verdieping is bij een aantal woningen anders, dit zorgt voor een speels en gevarieerd straatbeeld.

Met diverse optiemogelijkheden maak je van deze woning een fijne plek waar jij je direct thuis voelt!

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 300.000 vrij op naam
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Tussenwoning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2022
Type dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m2
Perceeloppervlakte
126 m2
Inhoud
326 m3
Externe bergruimte
5 m2

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Zonnepanelen

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Openbaar parkeren

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

Lamberink Nieuwbouwmakelaars | Assen

Assen

Oosting Makelaars Assen

Assen

Wonen in Kloosterakker

Is een ontwikkeling van:

Ter Steege Bouw Vastgoed