Tweekapper drie-laags, Bouwnummer 12

Koopprijs

€ 405.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

143 m2

Kaveloppervlak

308 m2

Omschrijving

Binnen het project “Wonen in Kloosterakker” worden 8 rijwoningen, 16 twee-onder-één kapwoningen en 11 kavels aangeboden door Ter Steege Bouw Vastgoed.

‘Wonen in Kloosterakker’ wordt gerealiseerd in de nieuwste woonbuurt van Kloosterveen genaamd Kloosterakker. In Kloosterakker wordt duurzaam gebouwd en wordt mede door de groene opzet van de wijk een prachtige en fijne plek om te wonen. Maar er zijn meer voordelen verbonden aan deze mooie kindvriendelijke wijk, alle voorzieningen zoals winkels en scholen zijn in Kloosterveen in nabije omgeving.

Duurzaamheid staat voorop tijdens de bouw van deze ruime woningen. De woningen zijn volledig gasloos en voldoen mede daardoor aan de laatste BENG-Eisen. Wat inhoudt dat de woningen (bijna) energie neutraal zijn. De zonnepanelen zorgen voor genoeg energie, terwijl de warmtepomp en warmte-terugwininstallatie de woning op een milieuvriendelijke manier verwarmen en ventileren. Dit betekent duurzaam wonen, lagere energiekosten en meer wooncomfort!

De twee-onder-één-kapwoningen hebben een woonoppervlakte van ca 143 m², staan op kavels van ca. 278 m² tot 391 m². De woningen worden opgeleverd inclusief sanitair en voorzien van een gemetselde berging.

Kies jij voor de woning met zadeldak of de drie-laagse woning?

Wat direct opvalt na binnenkomst is de ruime woonkamer. En ook ideaal; standaard is de woning voorzien van een trapkast! De keuken is tuingericht, heerlijk toch die zomermaanden? Vanuit de keuken naar je tuin om te borrelen en barbecueën.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich de technische ruimte, verder is deze verdieping helemaal naar eigen wens in te richten.

Met diverse optiemogelijkheden maak je van deze woning een fijne plek waar jij je direct thuis voelt!

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 405.000 vrij op naam
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
2-onder-1-kap-woning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2022
Type dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
143 m2
Perceeloppervlakte
308 m2
Inhoud
369 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Zonnepanelen

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Op eigen terrein met 2 plaatsen

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

Lamberink Nieuwbouwmakelaars | Assen

Assen

Oosting Makelaars Assen

Assen

Wonen in Kloosterakker

Is een ontwikkeling van:

Ter Steege Bouw Vastgoed