Kavels, Kavels -ong

Koopprijs

€ 172.260 vrij op naam

Omschrijving

Binnen het project “Wonen in Kloosterakker” worden 8 rijwoningen, 16 twee-onder-één kapwoningen en 11 kavels aangeboden door Ter Steege Bouw Vastgoed.

Heb je er altijd al van gedroomd om een eigen woning te realiseren? Dan is dit je kans! Binnen het plan ‘Wonen in Kloosterakker’ worden er door Ter Steege Bouw Vastgoed 11 kavels aangeboden voor het realiseren van een vrijstaande woning.

‘Wonen in Kloosterakker’ wordt gerealiseerd in de nieuwste woonbuurt van Kloosterveen genaamd Kloosterakker. In Kloosterakker wordt duurzaam gebouwd en wordt mede door de groene opzet van de wijk een prachtige en fijne plek om te wonen. Maar er zijn meer voordelen verbonden aan deze mooie kindvriendelijke wijk, alle voorzieningen zoals winkels en scholen zijn in Kloosterveen in nabije omgeving.

De kavels variëren in grootte van circa 503 m2 tot 662 m2 en zijn bestemd voor vrijstaand wonen. De kavels variëren qua (tuin)ligging.

In het beeldkwaliteitsplan ‘Klooster-akker’ worden bepaalde regels omschreven waar jouw nieuwbouwwoning aan moet voldoen, zo staat er bijvoorbeeld in welke kleuren en dakvorm er toegepast dienen te worden. Binnen de aangeboden kavels van Ter Steege Bouw Vastgoed zijn er verschillende regels voorgeschreven. Wij adviseren daarom het beeldkwaliteitsplan en bestemmingsplan goed door te nemen.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 172.260 vrij op naam
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Kavel
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwgrond details
Permanente bewoning
Perceeloppervlakte
522 m2

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

Lamberink Nieuwbouwmakelaars | Assen

Assen

Oosting Makelaars Assen

Assen

Wonen in Kloosterakker

Is een ontwikkeling van:

Ter Steege Bouw Vastgoed