Hoekwoning, Bouwnummer 6

Koopprijs

€ 349.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

128 m2

Kaveloppervlak

191 m2

Omschrijving

De online verkoop van het project "Wonen in Bloemrijck" is gestart op 18 november jl. om 12.00 uur! De verkoopdocumentatie en alle prijzen per bouwnummer staan nu online!

Binnen het project “Wonen in Bloemrijck” worden 13 rijwoningen aangeboden door Geveke Bouw & Ontwikkeling.

Inschrijven kan vanaf 18 november a.s. 12.00 uur tot 25 november a.s. 12.00 uur via het digitale inschrijfformulier op de projectpagina www.nieuwwonendrenthe.nl.

Heb jij een voorinschrijving gedaan? Let op: Je dient je nu nogmaals in te schrijven. Gebruik je huidige (inlog)gegevens om je inschrijving definitief te maken.

‘Wonen in Bloemrijck’ wordt gerealiseerd aan de Pelikaanstraat in de woonwijk Assen-Oost. Dit fraaie kleinschalige nieuwbouwplan wordt ontwikkeld met oog voor groen. De woningen worden duurzaam gebouwd en door de ruimtelijke groene opzet van het plan, een fijne plek om te wonen voor zowel jong als oud. In de nabijheid zijn er tal van voorzieningen zoals een groot winkelcentrum, centraal station en scholen. Binnen 8 minuten fietsen sta je in het bruisende stadshart van Assen. Even tot rust komen en genieten van de natuur? Landgoed Valkenstijn en het Amelterbos liggen op loopafstand.

De 13 comfortabele, stijlvolle gezinswoningen krijgen een strakke vormgeving met sprekende gevelsteen, karakteristieke accenten en natuurlijk met de techniek van nu. De bijna energie neutrale (BENG) woningen worden geheel gasloos en duurzaam verwarmd door een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen. Door de uitstekende isolatie in combinatie met vloerverwarming ervaart u het hoge wooncomfort optimaal. Luxe sanitair behoort tot het standaard.

Dit betekent kortgezegd: duurzaam wonen, lagere energiekosten en meer wooncomfort!
De percelen variëren qua grootte van circa 114 m2 tot circa 196 m2. De woonoppervlakte bedraagt circa 118 m2. Alle woningen beschikken over een separate berging.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van het project ‘Wonen in Bloemrijck’? Schrijf je dan snel in op de projectpagina NieuwWonen Drenthe (nieuwwonendrenthe.nl) of neem contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressie geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 349.000 vrij op naam
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Hoekwoning
Bouwjaar
2022
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
128 m2
Perceeloppervlakte
191 m2
Inhoud
427 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Zonnepanelen

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Warmtepomp

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Op eigen terrein met 1 plaats

Heb je een vraag?

Wonen in Bloemrijck

Is een ontwikkeling van:

Geveke Bouw en Ontwikkeling