Koopprijs

Van € 665.000 vrij op naam

Aantal woningen

1

Woonoppervlakte

150 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Vrijstaand
Perceeloppervlakte
435 m2
Inhoud
617 m3

Omschrijving

Energiezuinig en duurzaam wonen aan Het Palet 19 te Assen!

ROYAAL EN EIGENTIJDS WONEN
De woning biedt veel leefruimte en kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld. Wilt u bijvoorbeeld een tuingerichte woonkeuken met kookeiland en tuindeuren naar het terras, een veranda met buitenhaard, een werkkamer of kantoor op de begane grond? Het is allemaal mogelijk! Met de specialisten van WoonGereed kunt u desgewenst uw woning laten voorzien van smarthome oplossingen en vloer- en wandafwerking. Zelfs de tuin kan voor u worden ontworpen en aangelegd.

WOONWIJK HET PALET
Het Palet is centraal gelegen in Assen, maar toch heerlijk in het groen! De wijk is zodanig opgezet, dat er een veelheid aan woningtypen zijn. Aantrekkelijke variatie in architectuur en woonmogelijkheden. Kleurrijk en gevarieerd: daarom dekt de naam Het Palet ook precies de inhoud van deze wijk. Het centrum van Assen ligt op steenworp afstand. Ook voor de kinderen is royaal ruimte om veilig te spelen en natuurlijk zijn er scholen in de buurt.

INDELING
Begane grond: entree/hal met meterkast, toiletruimte en open trap naar de verdieping. Ruime en lichte woonkamer met eethoekgedeelte en keukenruimte met mogelijkheid voor een hoek- of u-opstelling. Aangebouwde bijkeuken met witgoedaansluiting en aangebouwde berging.

Eerste verdieping: overloop met een vaste trap naar tweede verdieping, drie slaapkamers en een badkamer met douchehoek, tweede toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: ruime zolder met mogelijkheid voor extra kamer(s).

Algemeen:
- Hoekkavel van circa 435 m²;
- Woonoppervlakte woning circa 150 m²;
- Sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch;
- Minstens energielabel A!;
- Desgewenst verhuis klaar inrichten met WoonGereed;
- Inclusief Woningborg garantiecertificaat;
- Oplevering met een bouwkundige van Vereniging Eigen Huis;
- Kavel inclusief voorbeeldwoning € 694.000,- vrij-op-naam*.

*inclusief stelpost legeskosten en aansluitkosten

De getoonde voorbeeldwoning is slechts één van de mogelijkheden. U kunt desgewenst onder begeleiding van een architect van Woonwensfabriek ook een uniek eigen ontwerp realiseren, onder voorbehoud van goedkeuring door de Gemeente Assen.

Disclaimer:
Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Document


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Vrijstaande woning Het Palet in het project Het Palet 19

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.