Wonen in Kloosterakker fase 3, Assen

Binnenkort in verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!!

Wonen in Kloosterakker fase 3

  • Assen

Binnenkort in verkoop: Wonen in Kloosterakker Assen - fase 3! Wil je op de hoogte blijven van het project? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief.

BINNENKORT IN VERKOOP

Wonen in Kloosterakker Assen - fase 3!

Op zoek naar een ruime, duurzame woning in een groene omgeving? Waar jij je, na het zetten van die eerste stap over de drempel, direct thuis voelt? Kom dan wonen in één van de nieuwste aanwinsten van Kloosterakker. Hier vind je de woning naar jouw wens: rijwoning of twee onder één kap. Voor ieder wat wils. Voor ieder een thuis!

Deelgebied 3 bestaat uit: 18 rijwoningen en 14 twee-onder-één kapwoningen.

Wil je op de hoogte blijven van het project? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief op de projectpagina: woneninkloosterakker.nl!

KLOOSTERAKKER: EEN UNIEK KARAKTER
De nieuwe woonwijk Kloosterakker omarmt duurzaamheid en biedt een verscheidenheid aan unieke, energiezuinige woningen: van rijwoningen tot twee onder één kap woningen en vrije kavels. De wijk ademt het thema 'akkers', waarbij de bouwstijlen met diverse steensoorten de oogst van graan, mais, kool en aardappels symboliseren. Deze unieke vormgeving geeft Kloosterakker een onderscheidend karakter. In de wijk Kloosterveen zijn tal van voorzieningen binnen handbereik, zoals winkels, zorgfaciliteiten en scholen - een echt pluspunt. Bovendien ben je in slechts 10 minuten fietsen in het gezellige centrum van Assen en zijn uitvalswegen naar steden als Groningen en Zwolle gemakkelijk bereikbaar.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Tijdens de realisatie van deze nieuw woonwijk staat duurzaamheid centraal. De woningen zijn volledig gasloos en voldoen mede daardoor aan de laatste BENG-eisen, wat betekent dat jouw woning bijna energieneutraal is. De naam zegt het al, maar in een nieuwbouwwoning is ook echt alles compleet nieuw! Alle woningen zijn standaard voorzien van zonnepanelen. Ook zijn alle woningen voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming. Hierdoor heb je altijd een constante en comfortabele binnentemperatuur en geen radiatoren in het zicht.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kloosterstraat
77 m
Bushalte Zuidhaege
81 m
Bushalte Oostersingel
119 m
Bushalte Doevenkamp
267 m
Bushalte Kerkplein
293 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Assen
427 m
CJBS de Regenboog
945 m
De Vrije School
1.03 km
OBS Valkenhorst
1.07 km
Vredeveldschool
1.16 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
EkoPlaza
228 m
Zeeman
229 m
Vodafone
332 m
Rituals
333 m
Jeans Centre
333 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Atik
239 m
Kring Apotheek Karsten
246 m
Escura Apotheek Vredeveld
984 m
Apotheek Themmen
1.35 km
Escura Apotheek de Peeleres
2.66 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Oosting Makelaars Assen

Assen

Zwanet

Lamberink Nieuwbouwmakelaars

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Lamberink Financieel Adviseurs

Vraag advies »

Wonen in Kloosterakker fase 3

Is een ontwikkeling van:

Ter Steege Bouw Vastgoed