De Centrale, Coevorden

Binnenkort in verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Verkoop begint op 02 februari

De verkoop voor dit project begint op 02 februari .

De Centrale

  • Coevorden

Start verkoop, vanaf woensdag 2 februari, 12:00 uur

Vanaf woensdag 2 februari 2022, 12:00 uur start de verkoop. U kunt zich inschrijven t/m woensdag 16 februari 2022, 09:00 uur.

**START VERKOOP WOENSDAG 2 FEBRUARI, VANAF 12.00 UUR**

13 duurzame levensloopbestendige koopwoningen Coevorden – Gramsbergerstraat

Wilt u klaar zijn voor de toekomst met een woning die helemaal woongereed is en zeer energiezuinig?

Kom dan wonen in het nieuwbouwplan “De Centrale” aan de Gramsbergerstraat in Coevorden.

Vanaf start verkoop 2 februari is alle verkoopdocumentatie, zoals de brochure en de prijslijst via de projectpagina van Nieuw WonenDrenthe beschikbaar. Tevens kunt u uzelf inschrijven voor het bouwnummer van uw voorkeur middels het digitale inschrijfformulier.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van dit project? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van het project via de projectwebsite op NieuwWonendrenthe.nl

Coevorden is een historische vestingstad in het zuid-oosten van de provincie Drenthe en tel 14.485 inwoners. De stad Coevorden is gunstig gelegen in de driehoek Hoogeveen, Emmen en Hardenberg en is uitstekend bereikbaar via de A37 en de N34. In Coevorden tref u breed pakket aan voorzieningen. In het overdekte winkelcentrum Gansehof vindt u een groot aanbod aan winkels. Daarnaast beschikt Coevorden sinds 2011 over haar eigen theater, theater Hofpoort. Ook heeft Coevorden een Stedelijk Museum, gevestigd in het Arsenaal. In het historische hart van Coevorden ligt het enige kasteel van Drenthe uit de elfde eeuw. Coevorden is een levendige stad waar veel te beleven valt voor jong en oud. Een voorbeeld hiervan is de jaarlijkse ganzen-markt met vele festiviteiten. De regio van Coevorden kenmerkt zich door haar bosrijke omgeving en natuurgebieden waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Denk bijvoorbeeld aan de natuurgebieden De Klencke en het natuurgebied Bargerveen. In de steden Emmen en Hardenberg vindt u grotere winkelcentra en zorgvoorzieningen zoals ziekenhuizen maar ook een trekpleister zoals de dierentuin Wildlands.

Het nieuwbouwproject is gesitueerd in de buurt ‘De Heege’, grenzend aan de Gramsbergerstraat in Coevorden. In totaal worden er door MorgenWonen in dit plan 13 levensloopbestendige woningen gerealiseerd. De kavelgroottes van de woningen variëren van circa 135 m2 tot circa 300 m2. Uw achtertuin wordt afgeschermd met een gaashekwerk inclusief poort. Het hekwerk wordt voorzien van hedera-beplanting (klimop) met als resultaat een mooie wintergroene erfafscheiding. Elke woning heeft een berging op eigen kavel van circa 6 m2. Aan de voorzijde van de woningen wordt een haag geplaatst en een pad naar de voordeur aangelegd. In de openbare ruimte worden parkeerplaatsen gerealiseerd waar u uw auto kunt parkeren.

Alle woningen worden uitgevoerd met een zadeldak en hebben dezelfde indeling en worden gebouwd volgens het type 6900U. Dit staat gelijk aan de beukbreedte van de woning, namelijk 6,9 meter. De gebruiksoppervlakte bedraagt circa 105 m2. Het dak van de woningen is aan de zonzijde bedekt met zonnepanelen, dit omdat uw woning bijna energie neutraal is. De andere zijde is bedekt met dakpannen. De ruime entreehal met meterkast en toilet geeft toegang tot de badkamer en de woonkamer met keuken. Zowel vanuit de woonkamer als de badkamer is de slaapkamer op de begane grond bereikbaar. De begane grond is behoudens de technische zones en het toilet voorzien van vloerverwarming. De woonkamer is gelegen aan de straatzijde. Vanuit het keukengedeelte van uw woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin met zonneterras. Via een ruime makkelijk toegankelijke trap wordt de eerste verdieping bereikt. Op de eerste verdieping bevindt zich de overloop met de techniekkast en twee slaapkamers met aan de zonnepanelenzijde van de woning een dakraam en aan de pannenzijde een dakkapel. De eerste verdieping is eveneens voorzien van vloerverwarming.

Zowel in de badkamer op de begane grond als op de overloop op de eerste verdieping naast de techniekkast bevindt zich een wasmachineaansluiting. Een viertal woningen heeft daarnaast een extra raam in de zijgevel op de begane grond.

Uw MorgenWonen-woning wordt zeer compleet opgeleverd met een luxe badkamer, toilet, keuken en vloerbekleding. Dit betekent een luxe badkamer die o.a. is voorzien van een badmeubel inclusief spiegel met geïntegreerde ledverlichting, een hangtoilet, een glazen douchecabine met A-merk thermostaatkraan, een design radiator en tegelwerk op de vloer. Voor het toilet betekent dit een hangtoilet, een fontein en tegelwerk op de vloer. Uw keuken wordt geplaatst in een standaard luxe basisuitvoering met ingebouwde apparatuur. De vloerbekleding van uw woning bestaat uit pvc in een standaardkleur op de begane grond en de eerste verdieping en tapijt in een standaardkleur op de trap. De wanden en plafonds van uw woning worden op de begane grond verf gespoten wit opgeleverd. Op de eerste verdieping worden de wanden ook verf gespoten wit opgeleverd, het plafond wordt afgewerkt met witgegronde spaanplaten. Tevens worden er knieschotten geplaatst. De spaanplaten en knieschotten worden eveneens verf gespoten wit opgeleverd. Voor wat betreft de invulling van uw badkamer, toilet, keuken en vloerbekleding bieden wij u de mogelijkheid om hierin nog aanvullende keuzes te maken. Daarnaast heeft u nog de keuze uit een aantal extra opties, waaronder raambekleding en extra buitenverlichting. Alles om uw MorgenWonen woning geheel naar uw wens instapklaar voor u te realiseren. Hiervoor verwijzen wij u naar de koperskeuzelijst en de keukenflyer.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.
Lees verder...

Nieuws over De Centrale

13-01-2022

Binnenkort in verkoop: De Centrale in Coevorden

Op woendag 2 februari om 12:00 uur start de verkoop van 13 duurzame levensloopbestendige woningen aan de Gramsbergerstraat te Coevorden. Wilt u klaar zijn voor de toekomst met een woning die helemaal woongereed is? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van dit project!


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Binnenvree
760 m
Treinstation Coevorden
768 m
Bushalte Burg. v.d. Lelysingel
797 m
Bushalte NS/Busstation
808 m
Bushalte Van Heutszsingel 92
855 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Paul Krugerschool
852 m
De Nieuwe Veste
950 m
RKBS St Willebrordus
1.19 km
OBS Parkschool
1.5 km
Kleuterschool de Roezemoes
5.01 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
ING Bank
490 m
Rabobank
570 m
Trekpleister
609 m
Kruidvat
614 m
Hema
714 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Jansen
356 m
Huisartsenpraktijk Meander
729 m
Singelapotheek
732 m
Aleida Kramer Dagziekenhuis
763 m
Tandartsenpraktijk van der Veen
772 m
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Lamberink Nieuwbouwmakelaars | Coevorden

Coevorden

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Lamberink Financieel Adviseurs

  • Assen
Vraag advies »

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.