Twee-onder-één-kapwoningen Harm Koningstraat, Coevorden

In verkoop

Nog 4 beschikbaar

Twee-onder-één-kapwoningen Harm Koningstraat

COEVORDEN - OSSEHAAR - Harm Koningstraat
Nieuwbouw 10 twee-onder-één-kap woningen met garage

Prachtig wonen tussen water, stad en land. Aan de Harm Koningstraat in de nieuwbouwwijk Ossehaar worden 10 twee-onder-één-kap woningen met garage gerealiseerd, welke zijn gesitueerd tegenover een blijvend groene zone.

De 10 woningen staan op ruime kavels vanaf ca 247 m² tot 371 m².

De begane grond voorziet in een hal, toilet, royale woonkamer met een open keuken. Via een dichte trap bereikt u de eerste verdieping met drie slaapkamers en een badkamer. Via een open vaste trap kunt u naar de ruime zolderverdieping, waar extra slaapkamers mogelijk zijn. Een wasmachineaansluiting is aanwezig. De begane grond en de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming; een mechanisch ventilatiesysteem en een CV Combiketel zijn aanwezig.

Uiteraard worden de woningen gebouwd volgens de normen en isolatievoorzieningen van deze tijd. De garage is standaard ongeïsoleerd uitgevoerd. Er zijn diverse meerwerkopties mogelijk, zoals een erker, bijkeuken, uitbouw achterzijde etc.

De wijk Ossehaar ligt in het oosten van Coevorden, aan de rand van de stad. Wonen in Ossehaar betekent ‘buiten’ wonen met de voorzieningen van de stad Coevorden binnen handbereik. Het is vooral de afwisseling, speelsheid en ruimte, die in deze woonwijk garant staan voor een aangename kwaliteit van wonen en leven. De woonwijk kenmerkt zich door een groene omgeving en grotere waterpartijen.

Voor verkoop en informatie kunt u contact opnemen met onze nieuwbouwmakelaar.

Let op! De foto's die getoond worden zijn van een al verkochte en gebouwde woning! De foto's zijn ter illustratie en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: