Erfplan Heuvelenbrink, Dwingeloo

Binnenkort in verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Erfplan Heuvelenbrink

  • Dwingeloo

Volg dit project, schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In het Erfplan “Heuvelenbrink” in Dwingeloo zijn 4 geschakelde gezinswoningen beschikbaar.

Luxueus en comfortabel wonen in het prachtige Drentse Landschap. Midden in het schitterende Drentse landschap, aan de rand van het dorp Dwingeloo verrijst een uniek project. Ontwikkeld voor meerdere doelgroepen en te realiseren in een landelijke omgeving. Stelt u zich eens voor: uw eigen gloednieuwe droomhuis, vanwaar u zó de Drentse natuur in wandelt of fietst. Voor de dagelijkse boodschappen ligt het centrum van Dwingeloo op loopafstand. Maakt u uw droom binnenkort ook waar?

Het gezellige brinkdorp Dwingeloo is gelegen nabij het Nationaal Park “Dwingelderveld”. Met circa 10 minuten rijden bent u op de A28 waarmee het over uitstekende ontsluitingswegen beschikt naar Assen en Hoogeveen. In het centrum van Dwingeloo vindt u diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden Tevens is er op loopafstand een brede basisschool en de sportvelden.

In totaal worden er 4 geschakelde energiezuinige gezinswoningen aangeboden. Bij de woning hoort naast 1 parkeerplaats op eigen terrein aan de voorzijde van het perceel ook een parkeerplaats op het parkeerplein achter de appartementen. Tevens behoort er een ruime berging aan ditzelfde parkeerplein bij elke geschakelde woning. De energiezuinige woningen worden gebouwd op deze locatie en zeer compleet opgeleverd:

• Voorzien van een bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
• Zonnepanelen
• Inclusief vloerverwarming en koeling op de begane grond en de eerste verdieping
• Inclusief Triple HR +++glas in de complete woning

Super duurzaam en klaar voor de toekomst!

Het project is momenteel nog in voorbereiding. Vanaf start verkoop kunnen wij u voorzien van de benodigde verkoopdocumentatie zoals brochures en prijslijsten.

BENG: KLAAR VOOR DE TOEKOMST
BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen. Kortom, met deze woningen bent u volledig op de toekomst voorbereid.

GASLOOS & BODEMWARMTEPOMP
Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Gasloos wonen betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Met een bodemwarmtepomp in combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

ZONNEPANELEN
Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

FINANCIËLE VOORDELEN
Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

**Wilt u op de hoogte worden gehouden van dit project? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van het project via de projectwebsite op NieuwWonenDrenthe.nl**
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Poolweg
45 m
Bushalte Brink
322 m
Bushalte Over Entinghe
448 m
Bushalte Broeklaan
567 m
Bushalte Planetron
681 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Brede school 'de Twingel'
489 m
OBS de Singelier
4.19 km
Bibliotheek Havelte
10.81 km
O.B.S. de Riemsloot
13.3 km
Christelijke Basisschool De Schutkampen
13.75 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Aldi
135 m
Albert Heijn
353 m
DIO Drogist
395 m
ING Bank
395 m
EkoPlaza
726 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Medisch Centrum Dwingeloo
608 m
Tandartspraktijk Klijntunte J P C
13.66 km
Huisartsenpraktijk Smilde
13.67 km
Apotheek Smilde
13.68 km
Mediq Apother De weide
13.98 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Lamberink Nieuwbouwmakelaars | Assen

Assen

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Lamberink Financieel Adviseurs

  • Assen
Vraag advies »