Esrijck Wonen aan de Es, 4 Barnhouse rug-aan-rug villa's, Nooitgedacht

In verkoop

Een woning waarbij u zorgeloos kunt wonen

Esrijck Wonen aan de Es, 4 Barnhouse rug-aan-rug villa's

Het ‘Barnhouse’ concept staat voor robuust en royaal wonen, subtiel uitgevoerd in hout. De inschrijving is op woensdag 22 november gestart. U kunt zich inschrijven tot woensdag 29 november 12:00 uur.

ESRIJCK Wonen aan De Es, 4 RUG-AAN-RUG BARNHOUSE VILLA’S

Op woensdag 22 november, 12.00 uur is de verkoop gestart van dit mooie project! Alle verkoopdocumentatie en prijzen zijn inzichtelijk op de projectpagina op nieuwwonendrenthe.nl. Digitaal inschrijven op uw favoriete bouwnummer kan tevens via de projectpagina en kan tot uiterlijk woensdag 29 november 2023 12.00 uur.

NOOITGEDACHT | ROLDE | DRENTHE
Zoekt u de optimale woonvorm die past bij de volgende fase van uw leven? Dan is dit unieke woonplan met 4 rug-aan-rug ‘Barnhouse’ villa’s aan De Es misschien wel hèt antwoord op uw ultieme woonwens. Met ruimte voor u zelf en uw kinderen, of juist een woning voor als de kinderen de deur uit zijn? Een uniek levensloopbestendig plan geschikt voor een brede veeleisende doelgroep, gesitueerd op een prachtige plek aan De Es in Nooitgedacht nabij Rolde. Het plan geeft een gevoel van luxe, vrijheid en privacy. U vindt enerzijds mensen om u heen, in de nabijheid van voorzieningen, maar anderzijds zult u de rust, natuur en ruimte ervaren. U gaat ook energie besparen. U ervaart een ruime, gasloze en comfortabele woning. Een woning waarbij u zorgeloos kunt wonen!

Wonen aan De Es
Het nieuwe woongebied ‘Wonen aan de Es’ in Nooitgedacht ligt aan de rand van de vroegere Es van Rolde. Hier ging het landschap over in uitgestrekte heidevelden. Wonen aan de Es wordt een bijzonder woongebied met landschappelijk gelegen woningen. Wonen aan de Es is geïnspireerd op het Drentse Es- dorpen landschap en heeft daarvan alle kenmerken. Ingrediënten zijn bijzondere straatprofielen met grasbermen en laanbeplanting, open weilandjes, hagen en pleintjes in de vorm van een brink. De woningen staan informeel gesitueerd op de kavels die worden begrensd door lage hagen met doorkijken naar groene open ruimten. Via de open ruimten zijn er fraaie vergezichten naar het landschap. De gevarieerde bebouwing is individueel herkenbaar en bestaat uit één bouwlaag met forse kap.

Uniek wonen in de 4 rug-aan-rug 'Barnhouse' villa’s
Het ‘Barnhouse’ concept staat voor robuust en royaal wonen, subtiel uitgevoerd in hout. De uitgesproken hoogwaardige architectuur met de strakke minimalistisch hoofdvorm en natuurlijk materiaalgebruik straalt ingetogen rust uit en zorgt voor een optimale integratie in de omgeving. Deze rug-aan-rug schuurwoningen refereren daarmee naar het Drentse boerderijen landschap.

Het ontwerp kent fijnzinnige detaillering zoals uitgewerkte gevelarchitectuur en hoogwaardig materiaalgebruik met de toepassing van fraaie houten gevelbekleding, baksteen schoorstenen en keramische pannen. De woningen beantwoorden aan de moderne woonwens: zeer ruim en open van karakter. De woning is door de vele ramen en puien rondom zeer transparant, wat daglicht en de landelijke omgeving letterlijk bij u binnenbrengt.
De riante 'Barnhouse' villa’s bieden een perfecte oplossing als u een voorkeur heeft voor een volwaardig woonprogramma op maaiveld niveau. Zo een programma geeft naast de praktische eigenschappen van levensloopbestendig wonen een groot gevoel van luxe en comfort en kan daarmee ook voor een jonge doelgroep een fraaie optie zijn. De woning heeft een zeer riante living die in verbinding staat met de royale open keuken. Bijzonder element in de woning is de vide ter plaatse van de keuken die zorgt voor een spectaculaire ruimtebeleving. Naast de slaapkamer met badkamer op de begane grond, vindt u op de verdieping nog eens twee grote slaapkamers en een bergkamer. Optioneel kunt u de verdieping indelen met een tweede badkamer - en zelfs een extra vierde slaapkamer. De riante zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt een zee aan ruimte.

Duurzaamheid vanzelfsprekend
U woont niet alleen in het groen, maar de 4 ‘Barnhouse' villa’s worden ook zeer energiezuinig gebouwd. Er wordt bijvoorbeeld met behulp van zeer hoogwaardige isolatie, de toepassing van PV-panelen en een warmtepomp zo efficiënt mogelijk met energie omgesprongen. De ‘Barnhouses’ zijn daarmee uitzonderlijk energiezuinig en vriendelijk voor uw portemonnee. Bijkomend zijn de woningen voorzien van diverse comfortabele gemakken zoals vloerverwarming en mogelijke topkoeling. Er is veel aandacht voor een spaarzame omgang met energie conform de nieuwe BENG-eisen. Dat is goed voor het milieu, maar ook voor uw comfort. Vloerverwarming - standaard op de begane grond en de verdieping - is heerlijk comfortabel! Bovendien heeft u geen radiatoren meer nodig. Dat bespaart ruimte en geeft meer vrijheid om de woning in te delen.

Belangstelling?
Op de projectpagina op de website NieuwWonenDrenthe.nl. kunt u uzelf inschrijven voor de nieuwsbrief van dit project om op de hoogte gehouden te worden.

Disclaimer
Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.
Lees verder...

Nieuws over Esrijck Wonen aan de Es, 4 Barnhouse rug-aan-rug villa's

Verkoop gestart Esrijck wonen aan de Es, 4 rug-aan-rug Barnhouse villa's te Nooitgedacht

Woensdag 15 november  2023, 12:00 uur is de verkoop gestart van het project Esrijck, 4 rug-aan-rug-woningen. Op de projectpagina treft u alle verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier. Inschrijven kan uiterlijk tot woensdag 22 november, 12:00 uur. 

Lees verder

Start verkoop Esrijck wonen aan de Es, 4 rug-aan-rug Barnhouse villa's

De definitieve start verkoop is gepland op woensdag 22 november 12:00 uur. Vanaf dat moment zijn alle definitieve verkoopstukken inzichtelijk op de projectpagina en kunt u uzelf inschrijven voor het bouwnummer van uw voorkeur. 

Lees verder

Levensloopbestending wonen in een uniek plan aan De Es in Nooitgedacht

Zoekt u een optimale woonvorm die past bij de volgende fase van uw leven? Dan is dit unieke woonplan met 4 rug-aan-rug 'Barnhouse' villa's aan De Es misschien wel het antwoord op uw ultieme woonwend. 

Lees verder

Woningtypes in Esrijck Wonen aan de Es, 4 Barnhouse rug-aan-rug villa's

Bnr. Woningtype
Reset
1 Barnhouse rug-aan-rug villa € 519.900

Barnhouse rug-aan-rug villa

Bouwnummer 1 - € 519.900

Beschikbaar

150 m2 woonoppervlakte

422 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

2 Barnhouse rug-aan-rug villa € 519.900

Barnhouse rug-aan-rug villa

Bouwnummer 2 - € 519.900

Beschikbaar

150 m2 woonoppervlakte

413 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

3 Barnhouse rug-aan-rug villa € 504.900

Barnhouse rug-aan-rug villa

Bouwnummer 3 - € 504.900

Beschikbaar

150 m2 woonoppervlakte

349 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

4 Barnhouse rug-aan-rug villa € 504.900

Barnhouse rug-aan-rug villa

Bouwnummer 4 - € 504.900

Beschikbaar

150 m2 woonoppervlakte

345 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Prijslijst en optielijst


Bekijken Prijslijst en optielijst
Prijslijst en optielijst

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Mariënkamp
97 m
Bushalte N33
383 m
Bushalte Weg naar Nooitgedacht
527 m
Bushalte ROLDE
539 m
Bushalte Stroetenweg
665 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Rolde
1.34 km
Jan Thiesschool
1.42 km
Vredeveldschool
5.45 km
OBS Valkenhorst
5.46 km
De Vrije School
5.49 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Landwinkel Goense
1.21 km
Plus
1.62 km
Coop
1.72 km
Etos
1.85 km
Welkoop Marwijksoord
2.24 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Centrum Mondzorg Rolde / Tandtechniek Aa & Hunze
1.07 km
Apotheek Rolde
1.85 km
Huisartsenpraktijk Rolde
2.04 km
Escura Apotheek Vredeveld
5.54 km
Atik
6.45 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Lamberink Nieuwbouwmakelaars | Rolde

Rolde

Esrijck Wonen aan de Es, 4 Barnhouse rug-aan-rug villa's

Is een ontwikkeling van:

Hornstra Zethoven

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.