Koopprijs

Van € 58.600 - € 72.900

Aantal woningen

12

Woonoppervlakte

10 m2 tot 20 m2
Perceeloppervlakte
304 m2 tot 359 m2
Inhoud
30 m3 tot 60 m3

Omschrijving

NOOITGEDACHT | BIJZONDER THUIS IN DE NATUUR

De groene woonwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen. Vanaf de N33 zijn er (snelle)busverbindingen met Assen, Emmen en Groningen.

BOUWKAVELS

Hofkavels | Voor een kavelprijs waar u direct blij van wordt kunt u hier, aan de Brinkhof, uw eigen vrije kavel verwerven voor de bouw van een vrijstaande woning, met voldoende ruimte voor een garage en tuin. De kavels hebben een centrale ligging in de woonwijk in een gezellig hofje met een groenstrook in het midden.

Procedure:

Indien u een kavel voorlopig reserveert wordt er een eerste, oriënterend gesprek voor u ingepland. Uiterlijk twee weken na dit gesprek beslist u of u overgaat tot een reservering van 4 maanden tegen betaling van een reserveringsvergoeding van €500,- aan de gemeente. De reserveringsperiode gaat in op de 1e van de maand volgend op uw besluit tot reservering. Indien u overgaat tot aankoop van de bouwkavel worden de reserveringskosten verrekend bij het passeren van de akte bij de notaris. Na deze reserveringsperiode kunt u de kavel nog voor maximaal 12 maanden onder optie houden tegen betaling van een optierente van 1/12 van 2% van de kavel koopsom per maand. Tijdens deze optieperiode kunt u al uw bouw- en financiële zaken regelen. Meer informatie over de reserverings- en optieregeling, het bestemmingsplan en alle andere belangrijke zaken kunt u downloaden via de website nooitgedachtrolde.nl.

Tijdens het oriëntatie- en aankoopproces is onze ervaren nieuwbouwadviseur u graag van dienst met ondersteuning en advies. Zodra u tot koop over wilt gaan maken wij zo spoedig mogelijk de koopovereenkomst voor u op, welke u zowel bij ons op kantoor als thuis (desgewenst tijdens een (video)belafspraak) kunt tekenen.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Nooitgedacht? Schrijf je via de website in voor de nieuwsbrief.


Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees verder...
Bnr.
Reset
3.2-7 Hofkavels € 85.000

Hofkavels

Bouwnummer 3.2-7 - € 85.000

Verkocht

307 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

3.2-9 Hofkavels € 86.486

Hofkavels

Bouwnummer 3.2-9 - € 86.486

Verkocht

314 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Document


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Hofkavels in het project Kavels in Nooitgedacht

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.