Koperwiek

Deze riante en energiezuinig gebouwde woningen hebben een vanaf prijs van € 318.500,= vrij-op-naam.

De groene nieuwbouwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen.

De woningen worden gasloos en zeer energiezuinig gebouwd (EPC-0) en zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Verder zijn inbegrepen een garage (met geïsoleerde betonnen vloer) en een vaste trap naar de zolder. De woningen zijn standaard verlengd met een uitbouw van 1,20 m. Exclusief keuken. Verder zijn de woningen ingedeeld met 3 slaapkamers en een grote zolder met ruimte voor een 4e (slaap-)kamer, inclusief dakraam. Er zijn diverse wijzigingsopties mogelijk.

Doordat de woningen zeer energiezuinig worden gebouwd kunt u onder voorwaarden in aanmerking komen voor extra leencapaciteit. De hypotheekadviseurs van Lamberink FA informeren u graag!

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: