Boskavels, Bouwnummer 3

Koopprijs

€ 177.100 vrij op naam

Omschrijving

NOOITGEDACHT | BIJZONDER THUIS IN DE NATUUR

Laatste 5 Boskavels en 1 Hofkavel in verkoop!

Vanaf 26 november 2021 12:00 uur start de verkoop van de 5 Boskavels en 1 Hofkavel. Inschrijven kan t/m maandag 20 december 2021 12:00 uur via de pagina NieuwWonen Drenthe.

Boskavel 2 | 646 m² | €177.100,- vrij-op-naam

Boskavel 3 | 646 m² | €177.100,- vrij-op-naam

Boskavel 4 | 646 m² | €177.100,- vrij-op-naam

Boskavel 5 | 646 m² | €177.100,- vrij-op-naam

Boskavel 6 | 646 m² | €177.100,- vrij-op-naam

Hofkavel 3.2-5 | 323 m² | €96.843,- vrij-op-naam


In de technische brochure voor de Boskavels en voor de Hofkavel vindt u informatie over het bouwen, de kavelkaart en de verkoopprocedure van de kavels.

De groene woonwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen. Vanaf de N33 zijn er (snelle)busverbindingen met Assen, Emmen en Groningen.

BOUWKAVELS

De allerlaatste Boskavels voor vrijstaande woning

Aan de rand van de groene woonwijk Nooitgedacht heeft de gemeente Aa en Hunze de allerlaatste Boskavels te koop. Het gaat om 5 fraaie kavels met aan de voorzijde blijvend groen, gelegen aan de gezellige Boslaan. De achterzijde van de kavels grenzen aan een bossingel welke in eigendom is en blijft van de gemeente. U kunt hier een vrijstaande woning bouwen waar u in elk jaargetijde kunt genieten van de natuur. Aan de voorzijde bepaalt u zelf waar de inrit komt, met blijvend groen om u heen. Laat u door dit alles inspireren om op deze plek een eigen huis te bouwen! De kavels hebben een oppervlakte van ca. 646 m2 .

Boskavels | Aan de rand van de groene woonwijk Nooitgedacht liggen de Boskavels. Het gaat om kavels met aan de voorzijde een bosstrook en op beide hoeken. U kunt hier een vrijstaande woning bouwen waar u in elk jaargetijde kunt genieten van de natuur om u heen. Aan de voorzijde bepaalt u zelf waar de inrit komt, met blijvend groen om u heen. Laat u door dit alles inspireren om op deze plek een eigen huis te bouwen! De kavels variëren in breedte en diepte en hebben een oppervlakte van ca. 698 tot 850 m2.

Eskavels | Exclusieve en ruime Eskavels. Deze kavels hebben een gunstige ligging aan de rand van Nooitgedacht, grenzen aan het fraaie fietspad naar Rolde. De boswallen aan de rand van de kavels zorgen voor een groene omgeving. U kunt een prachtige royale woning bouwen op deze plek. De kavels zijn zeer ruim met een oppervlakte van circa 1.200 m².

Hofkavels | Voor een kavelprijs waar u direct blij van wordt kunt u hier, aan de Brinkhof, uw eigen vrije kavel verwerven voor de bouw van een vrijstaande woning, met voldoende ruimte voor een garage en tuin. De kavels hebben een centrale ligging in de woonwijk in een gezellig hofje met een groenstrook in het midden.


Procedure:

Notariaat Aa en Hunze zal de kavels toewijzen middels een loting. De Loting zal plaatsvinden zonder aanwezigheid van de inschrijvers. Na de loting hoort u of u een toewijzing heeft op een kavel of dat u op de reservelijst komt. Indien u een toewijzing heeft op een kavel gaat u over tot een reservering van 4 maanden tegen betaling van een reserveringsvergoeding van €500,- aan de gemeente. Ook heeft u een oriënterend gesprek met de makelaar van het project.
De reserveringsperiode gaat in op de 1e van de maand volgend op uw besluit tot reservering. Indien u overgaat tot aankoop van de bouwkavel worden de reserveringskosten verrekend bij het passeren van de akte bij de notaris. Na deze reserveringsperiode kunt u de kavel nog voor maximaal 12 maanden onder optie houden tegen betaling van een optierente van 1/12 van 2% van de kavel koopsom per maand. Tijdens deze optieperiode kunt u al uw bouw- en financiële zaken regelen. Meer informatie over de reserverings- en optieregeling, het bestemmingsplan en alle andere belangrijke zaken kunt u downloaden via de website nooitgedachtrolde.nl.

Tijdens het oriëntatie- en aankoopproces is onze ervaren nieuwbouwadviseur u graag van dienst met ondersteuning en advies. Zodra u tot koop over wilt gaan maken wij zo spoedig mogelijk de koopovereenkomst voor u op, welke u zowel bij ons op kantoor als thuis (desgewenst tijdens een (video)belafspraak) kunt tekenen.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Nooitgedacht? Schrijf je via de website in voor de nieuwsbrief.


Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 177.100 vrij op naam
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Kavel
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwgrond details
Permanente bewoning
Perceeloppervlakte
646 m2

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Kavels in Nooitgedacht

Is een ontwikkeling van:

Gemeente Aa en Hunze

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Boskavels in het project Kavels in Nooitgedacht