Contouren zichtbaar Acmesa te Assen - nog enkele beschikbaar

26 juni 2024

Op locatie zijn de beschikbare bouwnummers weergegeven met een bouwbordje. Handig toch? Zo kun je precies zien waar je toekomstige woning komt te staan, zoals bouwnummer 21!

Bouwnummer 21 heeft een woonoppervlakte van circa 160 m2 en heeft een vrij op naam prijs van € 487.500,-. Zoals je kunt zien is de bouw al gestart! Dit betekend dat je niet meer lang hoeft te wachten op je nieuwbouwwoning. 

Wat betreft bereikbaarheid kun je het in Acmesa Assen gewoon niet beter treffen. Je woont niet alleen op een steenworp afstand van de stad en het centraal station, je zit hier met de auto ook in no-time op de A28 richting Groningen of Zwolle.

De stadswoningen die het plan aan de zijde van de Hendrik de Ruiterstraat omsluiten, zijn uitgevoerd in verschillende formaten en in diverse tinten wasserstrich metselwerk. Je hebt bij dit specifieke woningtype de keuze uit een woning met een plat dak, waar je profiteert van de volledige verdiepingshoogte of een woning met een extra zolderverdieping hier bovenop. Daarnaast zijn er woningen met een gedeeltelijke tweede verdieping. Net wat je wilt!

Heb je intresse in één van de beschikbare stadswoningen? Neem dan snel contact op met één van de verkopende makelaars.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Acmesa?

Bekijk ook het project Acmesa

In verkoop
custom media
Meer informatie

Acmesa

Assen

10 woningen beschikbaar
130m - 175m woonoppervlakte
€ 442.500 tot € 607.500