Datum start verkoop bekend: Wonen op 't Veld te Vries!

07 april 2022

Voor het project 'Wonen op 't Veld' te Vries is vandaag de start verkoop datum bekend geworden. Noteer deze datum vast in uw agenda, zodat u uzelf kunt inschrijven voor het bouwnummer van uw voorkeur.

Op donderdag 5 mei a.s. vanaf 12:00 uur start de verkoop van dit mooie project in Vries. Vanaf 12:00 uur worden alle verkoopdocumenten zoals de brochure met technische omschrijving en de vrij op naam prijzen per bouwnummer gepubliceerd. Deze inschrijfperiode duurt tot en met maandag 16 mei 09:00 uur, zodat u genoeg tijd heeft om de documentatie te beoordelen en om een keuze te maken voor het bouwnummer van uw voorkeur.

Lamberink Makelaars & Adviseurs organiseert een inloopmiddag op donderdag 5 mei van 15:00 tot 18:00 uur aan de Javastraat 10-18 in Assen. U kunt dan de documentatie ook afhalen. Tevens zijn er diverse adviseurs aanwezig om u te woord te staan bij vragen over het project of over het afsluiten van een nieuwbouwhypotheek of de verkoop van uw huidige woning. Aanmelden is niet noodzakelijk. 

Mocht u vragen hebben over het proces of over het project zelf, neem dan contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars. Op de hoogte blijven van het project? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief op nieuwwonendrenthe.nl.