Jouw mening telt!

15 oktober 2021

Voor het project ‘Wonen in Bloemrijck’ start de voorinschrijving op donderdag 28 oktober.

Met deze voorinschrijving kun je alvast de voorlopige verkoopdocumentatie en de prijsindicaties per bouwnummer beoordelen. Vanaf dat moment kun je via een digitaal inschrijfformulier jouw voorkeur kenbaar maken. De voorinschrijving start op 28 oktober a.s. om 12.00 uur en sluit op 4 november a.s. om 12.00 uur.

Door deze voorinschrijving heb je langer de tijd om je te verdiepen in jouw eventuele verhuisplannen. Zo kun je alvast advies vragen bij een hypotheekadviseur en een haalbaarheidscheck laten invullen en mocht je een koopwoning hebben dan kun je je alvast oriënteren op de verkoopmarkt middels bijvoorbeeld een waardebepaling van jouw huidige woning.

Let op; dit betreft een voorinschrijving en nog géén definitieve inschrijving. Met jouw wensen kan de ontwikkelaar het project verder optimaliseren. Wij vernemen graag jouw belangstelling!

Wonen in Bloemrijck

Geveke Bouw en ontwikkeling biedt in het project Wonen in Bloemrijck de volgende woningen aan: 

Dertien rijwoningen:

-Kavels van +/- 114 m2 tot 196 m2

-Woonoppervlakte van circa 118 m2

-Seperate berging

De 13 comfortabele, stijlvolle gezinswoningen krijgen een strakke vormgeving met sprekende gevelsteen, karakteristieke accenten en natuurlijk met de techniek van nu. Op dit moment is de gasprijs een veelbesproken onderwerp in de media, de bijna energie neutrale (BENG) woningen in Bloemrijck worden uiteraard geheel gasloos en duurzaam verwarmd door een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen. Door de uitstekende isolatie in combinatie met vloerverwarming ervaar je het hoge wooncomfort optimaal. Luxe sanitair behoort tot de standaard.

Heb jij nog vragen? Neem dan contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars.

Impressies in de nieuwsbrief: diverse beelden van de projectmatige woningen, zowel in- als exterieur.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wonen in Bloemrijck?

Bekijk ook het project Wonen in Bloemrijck

In verkoop
custom media
Meer informatie

Wonen in Bloemrijck

Assen

13 woningen beschikbaar
128m woonoppervlakte
€ 290.000 tot € 349.000