Momenteel zijn alle nog niet verkochte kavels gereserveerd. Wees er snel bij en laat u noteren als reservekandidaat!

18 november 2020

Momenteel zijn alle nog niet verkochte kavels gereserveerd. Wees er snel bij en laat u noteren als reservekandidaat!

De groene woonwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Hier worden diverse kavels aangeboden.


Boskavels
Op deze kavels kunt u een vrijstaande woning bouwen en krijgt u een eigen stukje bos als tuin. In elk jaargetijde kunt u genieten van de natuur om u heen, bijvoorbeeld het prille groen in de lente of liggen in de schaduw van uw eigen eik in de zomer. Laat u door dit alles inspireren om op deze plek een eigen huis te bouwen!

Brinkkavels
Voldoende ruimte voor een eigen oprit en een middelgrote tuin. Heerlijk voor de kinderen, maar niet te groot als ze de deur uit zijn. Deze kavels zijn gelegen in het midden van de woonwijk en zijn omgeven door bos en gemeenschappelijk groen met een gevarieerde beplanting.

Eskavels
Twee exclusieve en ruime kavels in Landgoed 'Wonen op de Es'. Deze kavels hebben een gunstige ligging op een rustige locatie aan de noordkant van de woonwijk en hebben vrij uitzicht over het landschappelijk groen. U kunt een prachtige landgoedwoning bouwen op deze plek. De kavels zijn zeer ruim met een oppervlakte van 1.200 m².

Hofkavels
Voor een kavelprijs waar u direct blij van wordt kunt u hier, aan de Brinkhof, uw eigen vrije kavel verwerven voor de bouw van een vrijstaande woning, met voldoende ruimte voor een garage en tuin. De kavels hebben een centrale ligging in de woonwijk.

Laankavels
Hier heeft u veel ontwerpvrijheid om uw droomwoning te creëren. Doordat de kavels liggen aan de bosrand en er hier geen doorgaande wegen liggen kunt u optimaal genieten van de rust!

Veldkavels
Welstandsvrije kavels: laat uw ultieme woonwens in vervulling gaan! Bijzonder aan deze kavels is dat er geen beeldkwaliteitscriteria gelden. Verder ontstaat er hier door de breedte van het straatprofiel en de bomen aan weerszijden van het wegdek een mooie laan.

Is de kavel van uw keuze gereserveerd of onder optie? Wij noteren u graag als reservekandidaat!

Kijk ook op: www.nooitgedachtrolde.nl/