NIEUW IN VERKOOP: de 3 laatste Hofkavels in Nooitgedacht!

29 januari 2021

De gemeente Aa & Hunze gaat starten met de verkoop van de laatste 3 Hofkavels in Nooitgedacht. Het gaat om de hoekkavels 3.1-11 en 3.2-11 en kavel 3.2-5. Deze kavels hebben een oppervlakte vanaf 304 m² en een gunstig prijskaartje vanaf €61.900,- v.o.n.

 

Nieuwe Hofkavels

Hoekkavel 3.1-11 | 359 m² | €72.900,- vrij-op-naam

Hoekkavel 3.2-11 | 304 m² | €61.900,- vrij-op-naam

Kavel 3.2-5 | 353 m² | €67.205,- vrij-op-naam

Verkoopinformatie

In de brochure (zie bijlage) vindt u technische informatie over het bouwen, de kavelkaart en de verkoopprocedure van de Hofkavels.

Tevens kunt u via de website www.nooitgedachtrolde.nl veel documenten downloaden die van toepassing zijn op het kopen en bouwen van een woning in Nooitgedacht, zoals de reserverings- en optieregeling, een concept-koopovereenkomst, de verkoopvoorwaarden van de gemeente en het bestemmingsplan van Nooitgedacht.

Procedure

Inschrijven kan via de projectpagina van de kavels in Nooitgedacht op NieuwWonenDrenthe.nl (klik hier).

De inschrijving start op donderdag 4 februari a.s., 12:00 uur, en sluit op donderdag 11 februari, eveneens om 12:00 uur. Schrijf u dus op tijd in! Na de inschrijving volgt, bij meerdere belangstellenden, een loting bij de notaris op vrijdag 12 februari. Bij toewijzing wordt u door ons gebeld, wanneer u op de reservelijst wordt geplaatst ontvangt u hier via de mail bericht over.

Afspraak

Wanneer u een voorlopige reservering heeft gekregen maken wij graag een afspraak voor een gesprek met u. Daar hebben wij de week van maandag 15 februari tot vrijdag 19 januari a.s. voor gereserveerd. Wij verzoeken u dan ook alvast ruimte vrij te maken in uw agenda. In dit gesprek geeft uw nieuwbouwadviseur toelichting over Nooitgedacht, de kavel en wat er bij de aankoop van en het bouwen op een kavel komt kijken. Uiteraard is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen.

Graag vernemen wij uiterlijk één week na dit gesprek of u overgaat tot een reserveringsovereenkomst. Deze reserveringsovereenkomst is 4 maanden geldig tegen betaling van €500,- aan de gemeente Aa & Hunze. Dit bedrag wordt verrekend bij aankoop van de kavel.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars, bijvoorbeeld via nieuwbouw@lamberink.nl.

Downloads


Download

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Kavels in Nooitgedacht?

Bekijk ook het project Kavels in Nooitgedacht

In verkoop
custom media
Meer informatie

Kavels in Nooitgedacht

Nooitgedacht

12 woningen beschikbaar
100m - 200m woonoppervlakte
€ 58.600 tot € 290.000