Vraaggericht ontwikkelen met Nieuw Wonen Nederland

09 juli 2020

Vanuit het exclusieve label NVM Nieuwbouwspecialisten hebben in 2017 een aantal gerenommeerde makelaarskantoren  het initiatief genomen om het platform NieuwWonen Nederland op te richten. Lamberink Nieuwbouwmakelaars is een van die founders.

Inmiddels zijn er 40 regionale platforms actief met ruim 70.000 woningzoekers. De initiatiefnemers vinden het belangrijk dat er meer nieuwbouwprojecten worden gerealiseerd die naadloos aansluiten op de vraag uit de markt. Alleen door het bouwen van woningen waar nu én in de toekomst behoefte aan is, die betaalbaar zijn en op de juiste plaats staan, ontstaat een duurzame en stabiele woningmarkt. Dit is belangrijk voor ons collectieve welzijn.

Hoe werkt het
Wanneer je je inschrijft (vrijblijvend) op een platform in jouw regio ontvang je op basis van jouw woonvoorkeuren actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten die aansluiten op jouw wensen. Tevens help je, door het invullen van jouw woonwensen, de NVM nieuwbouwspecialist om ontwikkelaars, aannemers en gemeenten zo volledig mogelijk te adviseren over wat er gebouwd moet worden volgens de wensen en eisen van jou als woonconsument. Zo dragen wij samen met jou bij aan meer passend nieuwbouwaanbod in Nederland! Kijk voor meer informatie op www.NieuwWonenNederland.nl

Nieuwbouwaanbod in jouw regio
Bekijk het actuele nieuwbouwaanbod en laat je woonwens achter op:
- NieuwWonenDrenthe.nl
- NieuwWonenHardenberg.nl
- NieuwWonenGroningen.nl