Nog 1 halfvrijstaande woning beschikbaar!

10 oktober 2019

Wilt u ook nieuw en energiezuinig wonen in Oosterwolde? Er zijn op dit moment nog een aantal woningen beschikbaar, waaronder één halfvrijstaande woning.

De woningen worden uitgevoerd in 2 kleuren metselwerk, met accenten in een 3e kleur metselwerk, en kunststof kozijnen. Het dak wordt voorzien van antraciete dakpannen en zonnepanelen. Rondom worden zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren aangebracht.

De plattegronden van de woningen bieden ruime keus aan mogelijkheden tot aanpassing aan uw woonwensen. Zo kan er op de begane grond onder andere gekozen worden voor een aangebouwde bijkeuken al dan niet met een opstelplaats voor de wasmachine en/of wasdroger, een aangebouwde garage, een schuifpui of een bergkast onder de trap. Op de 1e verdieping behoren een vaste trap naar zolder, een toilet, een ligbad en een kastenwand tot de mogelijkheden.

De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Via de Nanningaweg bereikt u snel het centrum van Oosterwolde. Ook de N381 en de N351 zijn snel te bereiken, waardoor u zowel in Drachten en Beilen als in Wolvega binnen een half uur kunt zijn. Een aantal busroutes gaat via de Nanningaweg en de Jan Frankensingel, waardoor de woningen ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn.

Downloads


Download