Pak nu je kans voor een nieuwbouwwoning in Kloosterveen!

10 oktober 2019

Inmiddels zijn de eerste woningen bijna opgeleverd en is een gedeelte in aanbouw. Tijd voor een nieuwe fase! De woningen zijn heerlijk ruim en krijgen eenzelfde look-en-feel. Het verschil ten opzichte van de vorige fase is, dat deze woningen volledig gasloos zijn!

Modern, energiezuinig en comfortabel wonen in een dorpse omgeving met alle voorzieningen bij de hand: dat is wonen in Kloosterbos. Nu fase 1 is afgerond, gaan we verder met de volgende fase. Op deze fijne nieuwbouwlocatie in Assen worden in fase 2 drie woningtypes gebouwd: twee-onder-een-kapwoningen (Bosanemoon), opvallende kubistische tweekappers (Bosrank) en vrijstaande woningen (Bosnoot).

De royale woningen zijn erg geschikt voor gezinnen met kinderen en liefhebbers van veel ruimte! Hier heb je de ruimte om al je woonwensen te laten uitkomen. Drie woonlagen plus een heleboel extra’s. Alle woningen hebben 3 slaapkamers op de eerste verdieping en sommigen hebben zelfs de mogelijkheid voor 1 of zelfs 2 extra slaapkamers op de zolderverdieping.

Downloads


Download