START VERKOOP FASE 2

07 augustus 2020

Na de succesvolle verkoop van fase 1, starten we op maandag 17 augustus met de verkoop van fase 2.


 

4 halfvrijstaande woningen type Koperwiek. Start verkoop maandag 27 augustus. Vanaf 10:00 uur kunt u de stukken downloaden, opvragen of langshalen. De verkoop start middels een inschrijving, deze sluit om maandag 24 augustus as.


De groene nieuwbouwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen.


De woningen worden gasloos en zeer energiezuinig gebouwd (EPC-0) en zijn voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Verder zijn inbegrepen een garage (met geïsoleerde betonnen vloer) en een vaste trap naar de zolder. De woningen zijn standaard verlengd met een uitbouw van 1,20 m. Exclusief keuken. Verder zijn de woningen ingedeeld met 3 slaapkamers en een grote zolder met ruimte voor een 4e (slaap-)kamer, inclusief dakraam. Er zijn diverse wijzigingsopties mogelijk.


Doordat de woningen zeer energiezuinig worden gebouwd kunt u onder voorwaarden in aanmerking komen voor extra leencapaciteit. De hypotheekadviseurs van Lamberink FA informeren u graag!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Koperwiek fase 2?

Bekijk ook het project Koperwiek fase 2

In verkoop
Meer informatie

Koperwiek fase 2

Nooitgedacht


€ 325.000 tot € 327.500
141 m2 woonoppervlakte
2 woningen beschikbaar