Start verkoop vrijdag 18 september as. 10:00

04 september 2020

ONLINE START VERKOOP: Vrijdag 18 september start de verkoop van de Bosvilla's te Nooitgedacht. Vanaf 10:00 uur is de informatie online beschikbaar en kunt u het digitale inschijfformulierformulier invullen. De inschrijving loopt tot vrijdag 25 september 12:00 uur.

5 prachtige vrijstaande Bosvilla's. Gelegen op een unieke plek, aan de rand van de groene nieuwbouwwijk Nooitgedacht, deze woningen worden duurzaam, gasloos gebouwd, met een erker, aangebouwde garage, inpandige bijkeuken en 4 slaapkamers met diverse indeling- en uitbreidingsmogelijkheden.

De groene nieuwbouwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen.

Doordat de woningen zeer energiezuinig worden gebouwd kunt u onder voorwaarden in aanmerking komen voor extra leencapaciteit. De hypotheekadviseurs van Lamberink FA informeren u graag!