Vandaag start bouw Kloosterbos!

15 mei 2020

Er is gestart met de bouw!  Vandaag wordt er begonnen met de graafwerkzaamheden aan de Bosrank en Bosanemoon. Er zijn op dit moment nog 3 woningen beschikbaar, van elk type 1. Wilt je nou ook voor volgend zomer in je nieuwe woning wonen, dan is dit je kans!

Wonen aan de Bosanemoon!
Deze acht ruime twee-onder-een-kapwoningen aan de Bosanemoon zijn geheel gasloos, volledig geïsoleerd en zeer energiezuinig! Er wordt een warmtepomp en een warmte terugwin installatie geplaatst. De woningen hebben een aangebouwde én geïsoleerde berging.

Wonen aan de Bosrank!
Deze acht moderne twee-onder-een-kapwoningen aan de Bosrank zijn gasloos (!) en hebben een strakke uitstraling. In basis bestaan deze woningen uit 2,5 laag en door keuze uit verschillende gevelstenen is het straatbeeld speels en wisselend. Het platte dak geeft dat er overal in de woning volwaardige ruimte wordt benut. De woningen hebben een aangebouwde én geïsoleerde berging. Daarnaast wordt een warmtepomp en een warmte terugwin installatie geplaatst.

Voordelen van wonen in Kloosterbos:
- Wonen in Kloosterbos is energiezuinig en comfortabel wonen in een gezellige, dorpse buurt met alle voorzieningen bij de hand. De woningen voldoen aan de laatste eisen op het gebied van bouwen en milieu.

- 4 slaapkamers
Alle woningen in Kloosterbos hebben drie slaapkamers op de eerste verdieping en ruimte voor nog een of zelfs twee extra kamers op de tweede verdieping. Iedereen zijn eigen kamer, wel zo fijn!

-Duurzaamheid
Optimale isolatie, geheel gasloos en inclusief een warmte terugwin installatie.

-Robuuste architectuur
De woningen hebben een robuuste, stoere architectuur die opvalt door de vele fraaie details. Kijk bijvoorbeeld eens naar de variatie in het metselwerk tussen de kozijnen, de mooie betonranden en de subtiele horizontale accenten. De grote ramen zorgen voor een moderne uitstraling én lekker veel licht in huis. De gevels zijn opgetrokken uit gemêleerde, warme kleuren steen. En extra leuk; je mag zelf je favoriete steenkleur uitkiezen! De woningen worden afgebouwd met hoogwaardige materialen en zijn daardoor van een uitzonderlijke bouwkwaliteit.