Voorinschrijving Wonen in Bloemrijck te Assen is gestart!

28 oktober 2021

Wij zijn gestart met de voorinschrijving voor het project 'Wonen in Bloemrijck' te Assen! Je kunt de volledige documentatie raadplegen en de prijsindicatie per bouwnummer beoordelen. Vanaf donderdag 18 november a.s. gaat het project definitief in verkoop.

WONEN IN BLOEMRIJCK

Bloemrijck is een kleinschalig nieuwbouwproject dat wordt gerealiseerd aan de Pelikaanstraat in de woonwijk Assen-Oost. Het project bestaat uit 13 comfortabele gezinswoningen gelegen aan een groenzone in een hof achtige setting. De gezinswoningen staan op een kavel van 114 m2 tot 196 m2 en hebben een separate berging in de achtertuin. 

De stijlvolle gezinswoningen krijgen een strakke vormgeving met sprekende gevelsteen, karakteristieke accenten en natuurlijk met de techniek van nu. Op dit moment is de gasprijs een veelbesproken onderwerp in de media, de bijna energie neutrale (BENG) woningen in Bloemrijck worden uiteraard geheel gasloos en duurzaam verwarmd door een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen. Door de uitstekende isolatie in combinatie met vloerverwarming ervaar je het hoge wooncomfort optimaal. Luxe sanitair behoort tot de standaard.

VOORINSCHRIJVING

Door deze voorinschrijving heb je langer de tijd om je te verdiepen in jouw eventuele verhuisplannen. Zo kun je alvast advies vragen bij een hypotheekadviseur en een haalbaarheidscheck laten invullen en mocht je een koopwoning hebben dan kun je je alvast oriënteren op de verkoopmarkt middels bijvoorbeeld een waardebepaling van jouw huidige woning.

Let op; dit betreft een voorinschrijving en nog géén definitieve inschrijving. Met jouw wensen kan de ontwikkelaar het project verder optimaliseren. Wij vernemen graag jouw belangstelling!

Mocht je vragen hebben over het project of over de voorinschrijving, neem dan contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars via 0592-338415 of mail naar nieuwbouw@lamberink.nl.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wonen in Bloemrijck?

Bekijk ook het project Wonen in Bloemrijck

In verkoop
custom media
Meer informatie

Wonen in Bloemrijck

Assen

13 woningen beschikbaar
128m woonoppervlakte
€ 290.000 tot € 349.000