Voorinschrijving gestart Wonen in Kloosterakker!

27 oktober 2021

Deze fase van Kloosterakker is het eerste deel van de nieuwe uitbreiding van de wijk Kloosterveen. Er worden in deze fase zowel vrije kavels als woningen uitgegeven: 11 kavels voor vrijstaande woningen, 8 rijwoningen en 16 twee-onder-één-kapwoningen.

Wat is jouw droomwoning? Voor elk gezin het perfect huis!

14 Tweekappers: met meer dan 140 m2 wooncomfort maakt dat deze woning uitermate geschikt is voor het hele gezin! De woning bestaat uit drie lagen met plat dak, zodat ook de zolder als volledige verdieping kan worden gebruikt. Nog een uniek kenmerk is dat de woning is voorzien van een eigen garage en oprit.

2 Tweekappers met zadeldak: met meer dan 130 m2 aan woonoppervlakte is deze speelse tweekapper absoluut royaal te noemen! De woning is voorzien van drie slaapkamers en een ruime zolderverdieping. Nog een groot voordeel is de garage met eigen oprit. 

8 Rijwoningen: met een woonoppervlakte van 114 m2 of 126 m2 op een grote kavel, ben je verzekerd van voldoende ruimte! De woning bestaat uit drie woonlagen, heeft een plat dak en er zijn drie slaapkamers aanwezig. De tussenwoningen zijn voorzien van een ruime openbare parkeerplek voor de deur. De hoekwoningen hebben een eigen oprit. 

11 Vrije kavels: de kavels in grootte van circa 503 m2 tot 662 m2 en zijn bestemd voor vrijstaand wonen. Hier kun je in alle vrijheid de woning bouwen die je altijd al voor ogen had. 

De voorinschrijving is gestart en de volledige verkoopdocumentatie is nu online te raadplegen! Voorinschrijven kan tot woensdag 3 november a.s. 9:00 uur via digitale inschrijving op de website Nieuwwonendrenthe. Mocht u vragen hebben over het project of de voorinschrijving, neem dan contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars of Oosting Makelaars.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wonen in Kloosterakker?

Bekijk ook het project Wonen in Kloosterakker

In verkoop
custom media
Meer informatie

Wonen in Kloosterakker

Assen

35 woningen beschikbaar
114m - 143m woonoppervlakte
€ 165.990 tot € 425.000