NieuwWonen Drenthe: bekijk hier al het nieuwbouwaanbod en toekomstige nieuwbouwprojecten

NieuwWonen Drenthe, opgericht in 2018 is een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten in deze regio. Het doel van NieuwWonen Drenthe is om het nieuwbouwaanbod in Drenthe op een overzichtelijke manier weer te geven. Daarnaast biedt NieuwWonen Drenthe jou de mogelijkheid om snel informatie te ontvangen over projecten waar je volgens jouw aangegeven voorkeuren interesse in hebt. Op dit moment staan ruim 3600 mensen ingeschreven op NieuwWonen Drenthe. 


De NVM Nieuwbouwspecialisten die zijn aangesloten bij NieuwWonen Drenthe zijn:

 • Lamberink Nieuwbouwmakelaars 

 • Lamberink Nieuwbouw Groningen

Het nieuwbouwaanbod verzameld op één website
   NieuwWonen Drenthe: bekijk hier al het nieuwbouwaanbod

   NieuwWonen Drenthe helpt jou gericht te zoeken

   Als je op zoek bent naar een nieuwbouwwoning, wil je natuurlijk efficiënt te werk gaan. NieuwWonen Drenthe maakt het daarom mogelijk om gericht te zoeken. Door je woonwensen in te vullen, geef je aan waar je zou willen kopen of huren en naar wat voor type woning je op zoek bent. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een woning met tuin of een appartement met balkon? Ook de oppervlakte, indeling en prijsklasse van jouw ideale nieuwbouwwoning mogen natuurlijk niet vergeten worden. 


   Als je je woonwensen op NieuwWonen Drenthe invult, ontvang je als eerste alle ontwikkelingen over nieuwe projecten die hierop aansluiten. Je voorkomt hiermee dat nieuwbouwprojecten die aan jouw wensen voldoen je ontglippen. Bovendien kun je snel actie ondernemen. 


   Daarnaast informeren we je ook via onze nieuwsbrief en sociale media zoals Facebook en Instagram. NieuwWonen Drenthe houdt je op deze manier altijd op de hoogte van de laatste nieuwbouwontwikkelingen in de regio. 

   De voordelen van NieuwWonen Drenthe op een rij

   Compleet overzicht.  NieuwWonen Drenthe biedt een duidelijk overzicht van het nieuwbouwaanbod in de provincie Drenthe.

   Uitgebreide projectinformatie. Per project worden de kenmerken en type woningen beschreven. Ook krijg je een overzicht te zien van de voorzieningen in de buurt. 

   Gevarieerd aanbod. Van starterswoningen tot eengezinswoningen en van appartementen in het centrum tot prachtige villa’s in het groen. NieuwWonen Drenthe laat je kennismaken met verschillende woningtypen in diverse prijsklassen. En niet alleen koopwoningen, maar ook huurwoningen.

   Als eerste op de hoogte. Door je in te schrijven op de website ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe nieuwbouwprojecten, plannen voor de toekomst en overige ontwikkelingen rondom nieuwbouw in Drenthe.  

   NieuwWonen Drenthe laat jouw nieuwbouwwens in vervulling gaan

   Heb je jouw ideale woning nog niet gevonden? Ook dan biedt NieuwWonen Drenthe mogelijkheden. NieuwWonen Drenthe wil samen met gemeenten en ontwikkelaars toekomstige nieuwbouwprojecten beter laten aansluiten op jouw woonwensen.

   Als er andere zoekers zijn met vergelijkbare wensen brengen wij die belangstelling onder de aandacht bij de provincie Drenthe en projectontwikkelaars. Door je woonwensen in te vullen, heb je zelf invloed op de nieuwbouwontwikkelingen in jouw eigen woonomgeving. Wie weet wordt jouw woondroom dan werkelijkheid! Vanzelfsprekend gaat NieuwWonen Drenthe veilig en vertrouwelijk om met jouw gegevens.

   Start jouw zoektocht op NieuwWonen Drenthe

   Je kunt vast niet wachten om je zoektocht naar een nieuwbouwwoning in Drenthe te beginnen. Vergeet niet om eerst je woonwensen op NieuwWonen Drenthe in te vullen, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van nieuwbouwprojecten in Drenthe die hierop aansluiten.