Brinkkavels, Bouwnummer 37

Koopprijs

€ 139.325 vrij op naam

Omschrijving

Nooitgedacht, bijzonder thuis in de natuur

Brinkkavel

Vrije kavel voor vrijstaande woning.

Op deze kavel kunt u een vrijstaande woning bouwen. Er is voldoende ruimte voor een eigen oprit en een middelgrote tuin. Heerlijk voor de kinderen, maar niet te groot als ze de deur uit zijn! De kavels zijn gelegen in het midden van de woonwijk en omgeven door bos en gemeenschappelijk groen met gevarieerde beplanting.

De kavels zijn 26 meter diep en de breedte varieert vanaf 19 meter.

De groene woonwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen.

Deze fraaie woonwijk biedt een gevarieerd aanbod zoals vrije kavels in allerlei maten en bouwmogelijkheden, levensloopwoningen, twee onder één kap woningen, eengezinswoningen.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 139.325 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Lamberink Nieuwbouwmakelaars

Rolde

Kavels in Nooitgedacht

Is een ontwikkeling van:

Gemeente Aa en Hunze

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Brinkkavels in het project Kavels in Nooitgedacht