Bouwkavels voor vrijstaand wonen, Bouwnummer 343

Koopprijs

€ 213.730

Kaveloppervlak

638 m2

Omschrijving

WAT IS JOUW DROOMHUIS?

Op zoek naar een ruime, duurzame woning in een groene omgeving? Waar jij je, na het zetten van die eerste stap over de drempel, direct thuis voelt? Kom dan wonen in één van de nieuwste aanwinsten van Kloosterakker. Hier vind je de woning naar jouw wens: rijwoning, vrijstaand of twee onder één kap. Voor ieder wat wils. Voor ieder een thuis!

Kijk voor alle informatie op: nieuwwonendrenthe.nl

KLOOSTERAKKER: EEN UNIEK KARAKTER
De nieuwe woonwijk Kloosterakker omarmt duurzaamheid en biedt een verscheidenheid aan unieke, energiezuinige woningen: van rijwoningen tot twee onder één kap woningen en vrije kavels. De wijk ademt het thema 'akkers', waarbij de bouwstijlen met diverse steensoorten de oogst van graan, mais, kool en aardappels symboliseren. Deze unieke vormgeving geeft Kloosterakker een onderscheidend karakter. In de wijk Kloosterveen zijn tal van voorzieningen binnen handbereik, zoals winkels, zorgfaciliteiten en scholen - een echt pluspunt. Bovendien ben je in slechts 10 minuten fietsen in het gezellige centrum van Assen en zijn uitvalswegen naar steden als Groningen en Zwolle gemakkelijk bereikbaar.

VRIJE KAVELS
Heb je er altijd al van gedroomd je eigen woning te realiseren? Dan is dit je kans! Binnen het plan 'Wonen in Kloosterakker' worden door Ter Steege Bouw Vastgoed 2 ruime kavels aangeboden voor het realiseren van een vrijstaande woning. De kavels variëren in grootte van ongeveer 503m2 tot 662m2 en zijn bestemd voor vrijstaand wonen. Hier kun je in alle vrijheid de woning bouwen die je altijd al voor ogen had. Hoe de woning er uit komt te zien? Dat mag je zelf met jouw architect en aannemer bepalen! Als je op zoek bent naar de vrijheid om je eigen huis te bouwen, dan is deze bouwkavel de ideale keuze.

Wil je op de hoogte blijven van het project? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief op de projectpagina: nieuwwonendrenthe.nl.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 213.730
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Kavel
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwgrond details
Permanente bewoning
Perceeloppervlakte
638 m2

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
638 m2

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

Oosting Makelaars Assen

Assen

Zwanet

Lamberink Nieuwbouwmakelaars

Wonen in Kloosterakker fase 2

Is een ontwikkeling van:

Ter Steege Bouw Vastgoed

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Bouwkavels voor vrijstaand wonen in het project Wonen in Kloosterakker fase 2

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.