Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's, Nooitgedacht

In verkoop

Het plan geeft een gevoel van luxe, vrijheid en privacy

Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's

De Barnhouse villa’s bieden een perfecte oplossing als u een voorkeur heeft voor een volwaardig woonprogramma op maaiveld niveau. De inschrijving is op woensdag 15 november gestart. U kunt zich inschrijven tot woensdag 29 november 12:00 uur.

VERKOOP GESTART!

ESRIJCK Wonen aan De Es, 3 BARNHOUSE VILLA’S

De inschrijving is op woensdag 15 november gestart. Het inschrijfformulier en de definitieve verkoopdocumentatie per bouwnummer staat op de projectwebsite: nieuwwonendrenthe.nl. U kunt zich inschrijven tot woensdag 29 november 12:00 uur.

NOOITGEDACHT | ROLDE | DRENTHE

Zoekt u de optimale woonvorm die past bij de volgende fase van uw leven? Dan is dit unieke woonplan met 3 individuele ‘Barnhouse’ villa’s aan De Es misschien wel hèt antwoord op uw ultieme woonwens. Met ruimte voor u zelf en uw kinderen, of juist een woning voor als de kinderen de deur uit zijn? Een uniek levensloopbestendig plan geschikt voor een brede veeleisende doelgroep, gesitueerd op een prachtige plek aan De Es in Nooitgedacht nabij Rolde.

Het plan geeft een gevoel van luxe, vrijheid en privacy. U vindt enerzijds mensen om u heen, in de nabijheid van voorzieningen, maar anderzijds zult u de rust, natuur en ruimte ervaren. U gaat ook energie besparen. U ervaart een ruime, gasloze en comfortabele woning. Een woning waarbij u zorgeloos kunt wonen!

Wonen aan De Es
Het nieuwe woongebied ‘Wonen aan de Es’ in Nooitgedacht ligt aan de rand van de vroegere Es van Rolde. Hier ging het landschap over in uitgestrekte heidevelden. Wonen aan de Es wordt een bijzonder woongebied met landschappelijk gelegen woningen. Wonen aan de Es is geinspireerd op het Drentse Es- dorpen landschap en heeft daarvan alle kenmerken. Ingredienten zijn bijzondere straatprofielen met grasbermen en laanbeplanting, open weilandjes, hagen en pleintjes in de vorm van een brink.

De woningen staan informeel gesitueerd op de kavels die worden begrensd door lage hagen met doorkijken naar groene open ruimten. Via de open ruimten zijn er fraaie vergezichten naar het landschap. De gevarieerde bebouwing is individueel herkenbaar en bestaat uit één bouwlaag met forse kap. De bijgebouwen zijn op informele wijze op het erf gesitueerd.

Duurzaamheid vanzelfsprekend
U woont niet alleen in het groen, maar ieder ‘Barnhouse’ wordt ook zeer energiezuinig gebouwd. Er wordt bijvoorbeeld met behulp van zeer hoogwaardige isolatie, de toepassing van PV-panelen en een warmtepomp zo efficiënt mogelijk met energie omgesprongen. De ‘Barnhouses’ zijn daarmee uitzonderlijk energiezuinig en vriendelijk voor uw portemonnee. Bijkomend zijn de woningen voorzien van diverse comfortabele gemakken zoals vloerverwarming en mogelijke topkoeling. Er is veel aandacht voor een spaarzame omgang met energie conform de nieuwe BENG-eisen. Dat is goed voor het milieu, maar ook voor uw comfort. Vloerverwarming - standaard op de begane grond en de verdieping - is heerlijk comfortabel! Bovendien heeft u geen radiatoren meer nodig. Dat bespaart ruimte en geeft meer vrijheid om de woning in te delen.

Barnhouse villa’s
De Barnhouse villa’s bieden een perfecte oplossing als u een voorkeur heeft voor een volwaardig woonprogramma op maaiveld niveau. Het programma geeft naast de praktische eigenschappen van levensloopbestendig wonen een groot gevoel van luxe en comfort en kan daarmee ook voor een jonge doelgroep een fraaie optie zijn. Naast de riante slaapkamer met badkamer ensuite op de begane grond, vindt u op de verdieping namelijk twee grote slaapkamers en de mogelijkheid voor een tweede badkamer. De woning heeft ook bij deze woningvariant weer een zeer riante living en een open keuken, die in verbinding staat met de royale eetkamer. De optionele erker creëert daarbij nog eens een spectaculaire uitbreiding van die ruimte.

Belangstelling?
Op de projectpagina op de website NieuwWonenDrenthe.nl. kunt u uzelf inschrijven voor de nieuwsbrief van dit project om op de hoogte gehouden te worden.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.
Lees verder...

Nieuws over Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's

Verkoop gestart Esrijck 3 Barnhouse villa's te Nooitgedacht

Vanaf woensdag 15 november, 12:00 uur is de verkoop van het project Esrijck | Wonen aan de Es met 3 barnhouse villa's te Nooitgedacht gestart. 

Lees verder

Start verkoop Esrijck Barnhouse Villa's woensdag 15 november

De definitieve start verkoop is gepland op woensdag 15 november vanaf 12:00 uur. Vanaf dit moment zijn alle definitieve verkoopstukken inzichtelijk op de projectpagina en kunt u uzelf inschrijven voor het bouwnummer van uw voorkeur.

Lees verder

Esrijk | 3 Barnhouse villa's Nooitgedacht binnenkort in verkoop!

Zoekt u de optimale woonvorm die past bij de volgende fase van uw leven? Dan is dit unieke woonplan met 3 individuele ‘Barnhouse’ villa’s aan De Es misschien wel hèt antwoord op uw ultieme woonwens. 

Lees verder

Woningtypes in Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's

Bnr. Woningtype
Reset
1 Barnhouse villa € 769.900

Barnhouse villa

Bouwnummer 1 - € 769.900

Beschikbaar

168 m2 woonoppervlakte

803 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

2 Barnhouse villa € 749.900

Barnhouse villa

Bouwnummer 2 - € 749.900

Beschikbaar

168 m2 woonoppervlakte

786 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

3 Barnhouse villa € 759.900

Barnhouse villa

Bouwnummer 3 - € 759.900

Beschikbaar

168 m2 woonoppervlakte

797 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Protocol toewijzingsproces


Bekijken Nieuwbouwprotocol
Nieuwbouwprotocol

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Mariënkamp
159 m
Bushalte N33
396 m
Bushalte Weg naar Nooitgedacht
550 m
Bushalte ROLDE
553 m
Bushalte Stroetenweg
600 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Rolde
1.34 km
Jan Thiesschool
1.42 km
Vredeveldschool
5.5 km
OBS Valkenhorst
5.5 km
De Vrije School
5.54 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Landwinkel Goense
1.22 km
Plus
1.61 km
Coop
1.71 km
Etos
1.85 km
Welkoop Marwijksoord
2.29 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Centrum Mondzorg Rolde / Tandtechniek Aa & Hunze
1.05 km
Apotheek Rolde
1.85 km
Huisartsenpraktijk Rolde
2.04 km
Escura Apotheek Vredeveld
5.59 km
Atik
6.49 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Lamberink Nieuwbouwmakelaars | Rolde

Rolde

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Lamberink Financieel Adviseurs

Vraag advies »

Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's

Is een ontwikkeling van:

Hornstra Zethoven

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.