Succesvolle toewijzing: Esrijck Barnhouse villa's te Nooitgedacht!

05 december 2023

Voor het project Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's te Nooitgedacht is afgelopen week een succesvolle toewijzing geweest. Alle bouwnummers staan onder optie en alle inschrijvers zijn inmiddels benaderd.

De Barnhouse villa's bieden een perfecte oplossing als u een voorkeur heeft voor een volwaardig woonprogramma op maaiveld niveau. Het programma geeft naast de praktische eigenschappen van levensloopbestendig wonen een groot gevoel van luxe en comfort en kan daarmee ook voor een jonge doelgroep een fraaie optie zijn.

U woont niet alleen in het groen, maar ieder 'Barnhouse' wordt ook zeer energiezuinig gebouwd. Er wordt bijvoorbeeld met behulp van zeer hoogwaardige isolatie, de toepassing van PV-panelen en een warmtepomp zo efficient mogelijk met energie omgesprongen. De 'Barnhouses' zijn daarmee uitzonderlijk energiezuinig en vriendelijk voor uw portemonnee.

Heeft u nog belangstelling of wilt u meer weten over de Barnhouse villa's? Kijk dan op de projectwebsite of neem contact op met de verkopende makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's?

Bekijk ook het project Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's

In verkoop
custom media
Meer informatie

Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's

Nooitgedacht

1 woning beschikbaar
168m woonoppervlakte
€ 768.650 tot € 789.150