Nooitgedacht: start verkoop drie nieuwe Eskavels!

21 mei 2021

Wij kunnen u melden dat de verkoop van 3 nieuwe Eskavels in Nooitgedacht gaat starten!

Vanaf vrijdag 28 mei, 12:00 uur kunt u zich inschrijven voor één van deze royale kavels via de projectpagina van de kavels in Nooitgedacht op NieuwWonenDrenthe (klik hier). Hier vindt u ook aanvullende informatie.

In de brochure (zie de bijlage van dit bericht) vindt u technische informatie over het bouwen, de kavelkaart en de verkoopprocedure van de Hofkavels. Ook kunt u via www.nooitgedachtrolde.nl (klik hier) verschillende documenten downloaden die van toepassing zijn op het kopen van een kavel en het bouw van een woning in Nooitgedacht, zoals de optie- en reserveringsregeling, een concept-koopovereenkomst, de verkoopvoorwaarden van de gemeente Aa en Hunze en het bestemmingsplan Nooitgedacht.

Nieuwe Eskavels

Eskavel 4 | 1.200 m² | €290.400,- vrij-op-naam

Eskavel 5 | 1.200 m² | €290.400,- vrij-op-naam

Eskavel 6 | 1.200 m² | €290.400,- vrij-op-naam

Inschrijvings- en lotingsprocedure

De inschrijving start volgende week vrijdag, 28 mei 2021, om 12:00 uur en sluit op vrijdag 4 juni 2021 om 12:00 uur. Schrijf u dus op tijd in!

Na de inschrijving volgt, bij meerdere belangstellenden, een loting via het Notariaat Aa & Hunze te Zuidlaren. Deze loting zal maandag 7 juni 2021 plaatsvinden. Lamberink Nieuwbouwmakelaars hoopt u dezelfde dag te kunnen informeren over de uitslag. Bij toewijzing wordt u gebeld, indien u op de reservelijst geplaatst wordt ontvangt u een mail.

Afspraak

Wanneer u een voorlopige reservering heeft gekregen maken wij graag een afspraak voor een gesprek met u. Daar hebben wij woensdag 9 juni tot vrijdag 11 juni voor gereserveerd. Wij verzoeken u dan ook alvast ruimte vrij te houden in uw agenda. In dit gesprek geeft uw nieuwbouwadviseur toelichting over Nooitgedacht, de kavel en wat er bij de aankoop van en het bouwen op een kavel komt kijken. Uiteraard is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen.

Graag vernemen wij uiterlijk één week na dit gesprek of u overgaat tot reservering van de kavel. Hierna ontvangt u een reserveringsbevestiging voor de periode van 4 maanden. De kosten hiervoor bedragen €500,-, te voldoen aan de gemeente Aa en Hunze. Deze kosten worden verrekend bij aankoop van de kavel.

 

Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Lamberink Nieuwbouwmakelaars, bijvoorbeeld via nieuwbouw@lamberink.nl of 0592-338415.

Downloads


Download

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Kavels in Nooitgedacht?

Bekijk ook het project Kavels in Nooitgedacht

In verkoop
custom media
Meer informatie

Kavels in Nooitgedacht

Nooitgedacht

6 woningen beschikbaar
100m - 200m woonoppervlakte
€ 58.600 tot € 290.000