Buren van de Brinklaan - Nooitgedacht - 27 oktober a.s.

01 oktober 2021

Op 27 oktober a.s. start de verkoop van Buren van de Brinklaan, 8 halfvrijstaande Bosvilla's verdeeld over 4 riante gezinswoningen en 4 levensloopbestendige woningen. Deze prachtige woningen worden gerealiseerd in Nooitgedacht nabij Rolde.

Zoekt u de optimale woning die past bij de volgende fase van uw leven? Met ruimte voor u zelf en uw kinderen, of juist een woning voor als de kinderen de deur uit zijn? Dan is Buren van de Brinklaan iets voor u! Een uniek kleinschalig plan met 4 levensloopbestendige woningen en 4 gezinswoningen gesitueerd op een prachtige plek aan de Brinklaan.

De gezinswoning

Het karakteristieke en tijdloze ontwerp voorziet in een fraaie lichtinval en veel leefruimte op de begane grond. De woningen hebben een royale woonkamer en woonkeuken met directe toegang tot de garage vanuit de hal. Op de eerste verdieping treft u drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer aan. De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Hier heeft u de mogelijkheid om nog een extra werk- of speelkamer te creëren.

De levensloopbestendige woning

Ook bij het ontwerp van deze levensloopbestendige woning valt de fraaie lichtinval op! De woning heeft veel leefruimte op de begane grond met een royale woonkamer en woonkeuken. Vanuit de woonkeuken heeft u directe toegang tot de inpandige bijkeuken. Op de begane grond treft u een riante slaapkamer en badkamer aan. De verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier treft u twee ruime zolderkamers aan.

Interesse?
Schrijf u alvast in voor de nieuwsbrief van dit project om als eerste op de hoogte gehouden te worden!

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars. Bel 0592 338415 of mail naar: nieuwbouw@lamberink.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Buren van de Brinklaan?

Bekijk ook het project Buren van de Brinklaan

In verkoop
custom media
Meer informatie

Buren van de Brinklaan

Nooitgedacht

3 woningen beschikbaar
116m - 140m woonoppervlakte
€ 419.900 tot € 434.900