De bouw van Acmesa start volgend jaar maart al!

02 november 2023

Goed nieuws! Want de bouw gaat definitief van start! De aannemer begint binnenkort met de voorbereidende werkzaamheen.

Naar verwachting zal Hunebouw in maart 2024 starten met de bouw. Dit betekent dat jij hier in de zomer van 2025 al kan wonen!

Acmesa
Een fantastische locatie, dichtbij het centrum van de stad. Je wandelt vanaf hier op je gemak in slechts een paar minuten de binnenstad van Assen in. Ook heb je hier alle voorzieningen in de buurt: een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, kinderopvang, scholen, de huisarts, het ziekenhuis, het station en de meest uiteenlopende sportvoorzieningen. Voor een mooie wandeling kun je terecht op het historische landgoed Overcingel of in een van de prachtige stadsparken of de uitgestrekte natuurgebieden in de omgeving.

Wil je ook in Acmesa wonen?
Op dit moment zijn er nog woningen beschikbaar in Acmesa. Zit jouw droomwoning hier tussen? Om de woning te personaliseren zijn er volop optiemogelijkheden. Zie jij graag jouw wensen terug in jouw woningen? Wacht dan niet te lang. Wanneer de bouw is gestart zijn de woningen niet meer volledig aan te passen naar jouw wensen. Voor meer informatie en mogelijkheden kun je vrijblijvend contact opnemen met één van de betrokken makelaars. Lamberink Nieuwbouwmakelaars en HuitingSchoon Woningmakelaars staan voor je klaar. Liever direct een optie nemen? Op werkdagen kun je hiervoor contact opnemen met de makelaar, deze plant dan gelijk een afspraak in om het project met je door te nemen. Het mooie is dat je zeker weet dat de bouw van jouw woning op korte termijn start. Fijn idee toch!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Acmesa?

Bekijk ook het project Acmesa

In verkoop
custom media
Meer informatie

Acmesa

Assen

10 woningen beschikbaar
130m - 175m woonoppervlakte
€ 442.500 tot € 607.500