Start verkoop Esrijck Barnhouse Villa's woensdag 15 november

09 november 2023

De definitieve start verkoop is gepland op woensdag 15 november vanaf 12:00 uur. Vanaf dit moment zijn alle definitieve verkoopstukken inzichtelijk op de projectpagina en kunt u uzelf inschrijven voor het bouwnummer van uw voorkeur.

Zoekt u de ideale woonvorm die past bij de volgende fase van uw leven? Dan is dit unieke woonplan met 3 individuele 'Barnhouse' villa's aan De Es misschien wel het antwoord op uw ultieme woonwens. 

De Barnhouse villa’s bieden een perfecte oplossing als u een voorkeur heeft voor een volwaardig woonprogramma op maaiveld niveau. Het programma geeft naast de praktische eigenschappen van levensloopbestendig wonen een groot gevoel van luxe en comfort en kan daarmee ook voor een jonge doelgroep een fraaie optie zijn. Naast de riante slaapkamer met badkamer ensuite op de begane grond, vindt u op de verdieping namelijk twee grote slaapkamers en de mogelijkheid voor een tweede badkamer. De woning heeft ook bij deze woningvariant weer een zeer riante living en een open keuken, die in verbinding staat met de royale eetkamer. De optionele erker creëert daarbij nog eens een spectaculaire uitbreiding van die ruimte.

Bent u geinteresseerd of heeft u vragen? Neem dan vooral contact op met de verkopende makelaar. 

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's?

Bekijk ook het project Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's

In verkoop
custom media
Meer informatie

Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's

Nooitgedacht

1 woning beschikbaar
168m woonoppervlakte
€ 768.650 tot € 789.150