Start verkoopevent 'Wonen in Bloemrijck'

09 november 2021

Op donderdag 18 november a.s. vanaf 12:00 uur vindt het start verkoop event plaats voor het nieuwbouwproject ‘Wonen in Bloemrijck’. Jij bent van harte welkom op ons kantoor aan de Javastraat 10-18 te Assen. 

Hierbij informeren onze makelaars en adviseurs jou over alle ins en out van dit project. Tevens bieden wij je mogelijkheid om in gesprek te gaan met een hypotheekadviseur, een nieuwbouwadviseur of een makelaar. Wil je hier gebruik van maken dan is het noodzakelijk om je aan te melden via onderstaande link. De gesprekken zullen ongeveer 20 minuten in beslag nemen.

Voordat je een nieuwbouwwoning gaat kopen is het verstandig om vroegtijdig jouw huidige financiële situatie in kaart te brengen. Zo weet je welk budget je daadwerkelijk hebt en welke maandlasten bij jouw situatie passen. Een goede voorbereiding maakt het vervolgtraject een stuk eenvoudiger.

Voor het nieuwbouwproject zelf, kun je in gesprek met een nieuwbouwadviseur. De adviseur kan je alle informatie van het project verstrekken en tevens aangeven hoe het proces er bij nieuwbouw uit ziet.

Heb je een eigen woning? Voor jouw huidige woning is er een makelaar beschikbaar die alle vragen kan beantwoorden, zoals wat het beste moment is om jouw woning op de markt te zetten en voor welke vraagprijs. Hierbij kun je bouwen op onze expertise en de ervaringen van onze klanten. 

Vanwege de coronamaatregelen dien je jezelf aan te melden. De afspraak zal in totaal circa 20 minuten in beslag nemen. Aanmelden kan via de volgende link:

Aanmeldformulier

NB.: Mochten de corona maatregelen in de tussentijd veranderen en heeft dit invloed op de start verkoop, dan zullen wij je hierover zo spoedig mogelijk informeren.