Alle woningen van het nieuwbouwproject Wonen in Bloemrijck zijn verkocht!

13 januari 2022

Binnen het project 'Wonen in Bloemrijck' worden dertien woningen aangeboden door Geveke Bouw & Ontwikkeling. Inmiddels zijn twaalf overeenkomsten getekend en is één woning mondeling verkocht. 

‘Wonen in Bloemrijck’ wordt gerealiseerd aan de Pelikaanstraat in de woonwijk Assen-Oost. Dit fraaie kleinschalige nieuwbouwplan wordt ontwikkeld met oog voor groen. De woningen worden duurzaam gebouwd en door de ruimtelijke groene opzet van het plan, een fijne plek om te wonen voor zowel jong als oud. In de nabijheid zijn er tal van voorzieningen zoals een groot winkelcentrum, centraal station en scholen. Binnen 8 minuten fietsen sta je in het bruisende stadshart van Assen. Even tot rust komen en genieten van de natuur? Landgoed Valkenstijn en het Amelterbos liggen op loopafstand.

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning? Neem dan contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars of schrijf u in voor de nieuwsbrief op www.nieuwwonendrenthe.nl. Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen!